10 imagini incredibile din insula Zakynthos

Grecia a fost întotdeauna o destinație de concediu mai mult decât spectaculoasă. Celebrele insule grecești precum Zakynthos ies în evidență cu priveliști extraordinare dar și cu o calitate a serviciilor turistice de nota 10+. Grecii se pricep la turism, ce să mai… Se pricep și la promovare se pricep la absolut orice ține de turism atât timp cât au acele mici paradisuri de exploatat, atât timp cât internetul este pline cu sejururi și oferte Zakynthos Grecia indiferent că-i vară sau iarnă.

Insula Zakynthos va fi subiectul nostru în cele ce urmează și veți vedea de ce am ales exact această locație. Vom prezenta 10 poze extraordinare pe care după ce le veți vedea, veți ajunge la concluzia că vreți și voi un sejur în Zakynthos Grecia de minim 7-8 zile. Această insulă este situată în Marea Ionică și este vestită în întreaga lume drept o destinație pentru vacanțele de vară. De asemenea, portul de pe această insulă este un important hub pentru turismul din întreaga Grecie.

Haideți să trecem în revistă așadar cele mai spectaculoase 10 imagini venite tocmai din insula Zakynthos. Majoritatea sunt plaje, ape și peșteri pentru că în principiu cam despre asta este vorba în Zakynthos. Este o insulă cu specific al plajelor curate, spectaculoase. Observați cât de albastră și de curată este apa și vă asigur că nu este așa de la mama natură. Grecii investesc destul de mult în curățenie și evident, fac treaba asta cu brio. Insula Zakynthos este un mic paradis pe care merită să-l vizitezi măcar o dată la câțiva ani. Pe lângă plaje mai ai și acel oraș rămas parcă undeva în secolul 1 după Hristos. La fel de curat, la fel de senzațional și de primitor precum plajele.

10 imagini incredibile din insula Zakynthos

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Leave a Reply