15 Septembrie incepe scoala

A inceput deja forfota prin magazine si prin hipermarketuri. Parinti grabiti vor incepe de dea buzna sa cumpere de toate pentru kinderii ce peste doua saptamani urmeaza sa inceapa scoala. Imi aduc aminte ce insemna perioada asta cand eram eu mic. Era un adevarat ritual in cumparatul caietelor si al cartilor, al pixurilor si toate cele. Astazi, nu stiu cum mai e caci am terminat de mult socotelile cu scoala. As incerca sa imi imaginezi, insa acest exercitiu ma depaseste. Ce am trait eu atunci nu se compara cu ce se traieste astazi. Aparitia tehnologiei in vietile noastre a intors lumea la 180 de grade fata de ce era odata.

Am trecut pe la Carrefour zilele trecute si deja paleti intregi cu caiete erau insirati intr-un colt chiar la intrare. Toate magazinele mizeaza pe inceputul de an scolar pentru a-si spori veniturile. Daca stau bine sa ma gandesc, este cea mai buna solutie. Sunt niste lucruri de care toata lumea are nevoie si oamenii vor da buza sa le cumpere.

Voi mai tineti minte cum era cand va cumparati ghiozdan? Pai umblai 2 zile sa il cauti, sa ti-l alegi din magazin. Parca s-au cam dus acele vremuri… sau ne-am maturizat noi?

Leave a Reply