2 motive pentru care ar trebui să alegi o centrală termică pe gaz

centrală termică pe gazCentralele termice nu mai sunt un lux pentru nimeni. În ultimii 10 ani prețurile au scăzut din ce în ce mai mult, în ziua de azi oricine putând să cumpere una cu mai puțin de 3000 de lei, de capacitate mai mică ce-i drept. Pentru apartamente însă, aceste centrale termice pe gaz de capacitate mică și medie sunt cele mai bune, cele mai recomandate. Dar totuși, de ce să alegi pe gaze? De ce să nu alegi una pe curent electric? Ei bine, vom vedea în cele ce urmează care sunt cele mai importante 2 motive pentru care ar trebui să mergi pe cele cu gaze. Alege centrale termice pe gaz Roinstalatii și vei lua contact cu cea mai ieftină soluție de încălzire pe timp de iarnă (și cea mai sigură) dar să nu mai lungim vorba, să vedem cele 2 motive pentru care ar trebui să alegi o centrală termică pe gaz.

2 motive pentru care ar trebui să alegi o centrală termică pe gaz

  1. Gazul rămâne pe instalație chiar dacă are presiune mai mică uneori. Foarte multă lume spune că centralele termice pe gaze nu sunt bune pentru că iarna nu fac față din cauza lipsei de presiune. Nu este adevărat… Sunt de părere că mai mult poți fi afectat de penele de curent ce încep să apară odată cu căderea primului fulg decât de lipsa presiunii gazului de pe țeavă.
  2. Gazul este mai ieftin decât curentul electric. O centrală termică pe curent electric este folosită în zonele în care nu există branșamente la gaze naturale. Ei bine, problema cu ele este că vor consuma destul de mult curent electric iar în România, curentul costă foarte mulți bani. Am mai discutat noi despre faptul că suntem cea mai săracă țară din UE dar plătim cel mai scump curent electric.

Acestea sunt cele mai importante 2 motive pentru care eu unul consider că ar trebui să mergi pe o centrală cu gaz (în cazul în care există posibilitatea de branșament, bineînțeles). Dacă ești încă nelămurit, ia legătura cu un specialist Roinstalatii cu ajutorul căruia poți alege centrala termică potrivită.

Leave a Reply