3 animale care-mi plac la nebunie

Cred că toți suntem iubitori de animale. Cu cât ne desprindem mai mult de copilărie cu atât ne dăm seama că această perioadă nu se va desprinde niciodată de noi în totalitate. E ceva destul de normal pentru că în adâncul sufletului, rămânem copii până în clipa în care vom muri. Evident, de mici rămânem cu anumite simpatii pentru animale, diverse, care mai de care mai speciale. Pe trei dintre ele vom discuta în cele ce urmează.  Da, sunt animale destul de ciudate așa că merită atenția 😀

 

3 animale care-mi plac la nebunie

 

  1. Pinguinii. De mic copil mi-au plăcut pinguinii, mi s-au părut foarte simpatici. Mersul lor legănat m-a fascinat. Astfel, am dezvoltat o adevărată colecție de pinguini acasă, primiți, cumpărați de fie unde, vreo 25 la număr. Nu vii bineînțeles, din pluș.
  2. Bufnițele. Deși toată lumea fuge de ele și le consideră sinistre, din punctul meu de vedere bufnițele sunt niște animale super drăguțe. Nu, nu am colecție de bufnițe de pluș acasă întrucât se găsesc destul de dificil în comerț.
  3. Pisicile. Acum știu că mi-am mai revenit. Am terminat cu animalele ciudate, nu? Lasă că sunt alții care au șerpi și tarantule în loc de pisici sau câini… Și de ei nu mai zice nimeni nimic… Pisicile sunt cele mai iubite animale de companie alături de câini, bineînțeles.

 

Acum,  știu că nu am zis nimic de câini. Nu, nu-mi plac câinii pentru că sunt destul de greu de întreținut. Trebuie plimbați, educați, spălați, sunt foarte agitați iar mie îmi place liniștea. Dina cest motiv prefer pisicile. Pe mine mă enervează la culme cei căței care latră de nebuni toată noaptea în curțile vecine, dacă aș avea eu un asemenea câine nu cred că ne-am împăca prea bine.

Leave a Reply