3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi mobilă pentru copii

Din păcate părinții, cel puțin în România, cam dau rasol atunci când vine vorba despre cumpărat mobilă pentru camera copiilor. Ce înseamnă că dau rasol? Adică nu doresc să investească prea mulți bani în mobilă de calitate și cumpără ce găsesc mai ieftin prin magazine care nu sunt nici pe departe de specialitate. Ei bine, vom vedea în cele ce urmează 3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi dormitoare copii astfel încât să fii convins că ai cumpărat ceva de calitate.

Până la urmă, cu cât mobila o să fie mai de calitate cu atât și cei mici se vor simți mai bine în camera cu pricina pentru că asta contează cel mai mult și din păcate mobila de proastă calitate adresată camerelor lor este de cele mai multe ori monotonă și chiar tristă.

3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi mobilă pentru copii

  1. Fii atent la culori. Dacă cel mic este fetiță este OBLIGATORIU ca mobila ei să aibă nuanță de roșu sau roz, posibil cu prințese sau diverse desene animate care-i plac ei. Dacă ai un băiețel trebuie să-i cumperi o mobilă de dormitor albastră, cu influențe albastre. Există destul de multe articole pe net care pot să vă ajute legat de acest aspect, în care se discută despre pași în alegerea mobilei pentru cei mici.
  2. Nu te uita la bani. Nu trebuie să mergi pe ideea că dacă pentru dormitorul tău ai cheltuit 4000 de lei, pentru cel mic trebuie să-i cauți ceva de 1000 de lei. Nu e corect și nici omenește. Nu contează că-i copil și că nu are un simț al criticii dezvoltat astfel încât să sesizeze diferența de calitate. Trebuie să-i cumperi și lui o mobilă la fel de bună ca cea pe care ai cumpărat-o pentru tine, am observat că mulți părinți își cam fură căciula cu mobila pentru copii și nu înțeleg de ce.
  3. Nu uita de depozitare. Copiii vor strânge foarte multe jucării și evident, vor avea nevoie de un spațiu unde să le pună. Aveți grijă să cumpărați o mobilă care să aibă suficiente locuri în care ei să-și pună jucăriile de fiecare dată când termină joaca. Altfel, vor avea o cameră mereu dezordonată.

Leave a Reply