3 lucruri pe care nu credeam niciodată că o să le citesc într-un tichet de suport primit de la webhost

Atunci când cumperi găzduire pentru site-ul tău de la o firmă din România, trebuie să te aștepți la ce-i mai rău. De ce? Păi pentru că e foarte greu să angajezi oameni serioși, respectuoși și implicați în ziua de azi. De unde să-i alegi? Din cei care pică bacul an de an în proporție de 70%? E clar că pe măsură ce vom avansa ca societate vom avea un deficit de personal calificat tot mai mare în câmpul muncii, în timp ce analfabeții se vor duce la căpșuni prin Spania.

Așadar, așteaptă-te la cele mai trăsnite răspunsuri atunci când intri în legătură cu tinerii frumoși și liberi din țara asta. Câțiva dintre ei și-au făcut loc pe la companiile de hosting din România și din păcate nu fac altceva decât să ajute la pierderea clienților. În cele ce urmează vă voi povesti 3 cele mai ciudate răspunsuri primite la tichetele trimise către suportul tehnic. Așadar, să trecem în revistă cele mai ciudate lucruri pe care le-am primit drept răspuns din partea suportului tehnic.

3 lucruri pe care nu credeam niciodată că o să le citesc într-un tichet de suport primit de la webhost

  1. Că voi fi acționat în instanță. De ce? Păi pentru că am trimis un tichet către echipa tehnică prin care mi-am exprimat părerea legată de calitatea serviciilor lor. Le-am spus că au cele mai proaste servicii dintre toți furnizorii de hosting. A fost de ajuns ca să jignesc brandul cică.
  2. Că vreau mult de bani puțini după ce am cumpărat de Black Friday. De parcă eu aș fi făcut acea ofertă cu mâinile mele și ei, cei de la hosting, ar fi fost nevoiți să o accepte.
  3. Că pe ei nu-i interesează ceea ce cred eu. Da, am primit-o și pe asta într-un tichet de la o echipă de suport tehnic atunci când am întrebat de ce se fac unele lucruri împotriva regulilor.

Leave a Reply