3 motive pentru care nu-mi voi cumpăra niciodată o mașină scumpă în România

lovita-in-parcareÎn primul rând haideți să vedem ce înseamnă o mașină scumpă din punctul meu de vedere. Ei bine, mașină scumpă la mine înseamnă o mașină care costă mai mult de 4000 de euro. Aceasta este puterea mea de cumpărare, asta cred eu. Și există cel puțin 3 motive pentru care eu nu aș cumpăra niciodată o mașină mai scumpă de această sumă, motive pe care le voi scoate în evidență imediat.

3 motive pentru care nu-mi voi cumpăra niciodată o mașină scumpă în România

  1. Nu am acces la piese din dezmembrări. De ce să mănânc rahat și să spun că aș avea bani să cumpăr o pompă de injecție nouă sau că în caz de accident mi-aș permite să cumpăr elemente de caroserie noi? Astfel, mașinile care sunt mai scumpe de 4000 de euro în România nu sunt atât de populare prin centrele de dezmembrări.
  2. Nu am unde să repar mașini mai scumpe. Cel puțin la Drobeta Turnu Severin, nu există nici un service auto de încredere. Adică se repară mașini scumpe dar după fiecare intervenție se lasă cu reclamații pe la OPC, cu înjurături și cu recomandări negative la adresa celor care intervin. Aici oamenii care sunt mecanici auto sunt foști spălători auto care au învățat meserie făcând experimente și nenorocind oameni.
  3. Nu vreau să plâng pe lângă ea prin parcare. Până acum, mi-am găsit mașina lovită de multe ori în parcare și m-am descurcat pentru că e o mașină veche și ieftină, mi-am permis multe reparații venite în mod gratuit. Dacă aș fi avut o mașină mai scumpă nu mi-aș fi permis să o repar atât de des. Una e să repari o dată pe an o mașină ieftină fără să fie vina ta și alta e să repari o mașină scumpă.

Leave a Reply