3 motive să cumperi cartușe cu cerneală compatibile

Cei care au avut de-a face cu imprimantele inkjet probabil că știu destul de bine faptul că există o problemă destul de mare cu cartușele în cazul în care ai ceva mai mult de muncă. Printre dezavantajele imprimantelor cu cerneală includem și acest factor, al cartușelor care trebuie cumpărate în cantități industriale în cazul în care ai ceva volum mai mare de tipărit.  Există ofertă de cartușe imprimantă de pe Cartuse-Shop.ro, dar către ce ne orientăm? Original sau compatibil?

Imprimantele inkjet se adresează în special celor care au de imprimat câteva pagini pe lună, însă  știm cu toții că socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg. Oricât de croiți am fi noi pe ideea că ne cumpărăm imprimanta pentru câteva pagini doar, inevitabil or să apară situații în care vom fi nevoiți să scoatem sute de pagini. În această situație, tot ce pot să recomand este să cumpărați cartușe compatibile și vă dau și 3 motive să faceți acest lucru, în detrimentul celor originale.

3 motive să cumperi cartușe cu cerneală compatibile

  1. Prețul este mult mai mic față de cartușele originale. Dacă ai de ales între două produse identice ca și funcționalitate, de ce să nu îl alegi pe cel mai ieftin? În timp se vede diferența.
  2. Nu există probleme de compatibilitate. Probabil de-asta le și zice „cartușe compatibile”. Nu trebuie să vă fie frică de faptul că nu se vor potrivi. Există chiar și cartușe cerneală Canon. Știm cu toții cât de dificile pot să fie cartușele de la acest producător.
  3. Numărul paginilor imprimate este același. Nu există diferențe de calitate între cartușele compatibile și cele originale. Pur și simplu o să reușiți să imprimați același număr de pagini indiferent de felul cartușului.

Ei bine, după cum puteți vedea, există destule motive să renunțați la a mai cumpăra cartușele cu cerneală scumpe, originale. Atunci când vine acea vreme când aveți nevoie de volum, cartușele compatibile sunt cele mai indicate. Vestea buna este că puteți găsi aceste cartușe compatibile indiferent de modelul imprimantei: HP, Canon, Epson, etc.

Leave a Reply