3 motive sa cumperi materiale de constructii de pe arabesque.ro

Piata materialelor de constructii din Romania este saturata. Cred ca exista cel putin un depozit de materaile de constructii la mia de locuitori indiferent de oras. Ei bine, magazinele si depozitele din oras au doua mari probleme dupa cum urmeaza:

  1. Imposibilitatea de a vinde produse de calitate. Trebuie sa admitem faptul ca materialele de constructii necesita mult spatiu de depozitare. Din acest motiv, patronii prefera sa depoziteze strict ce se vinde. Ce se vinde in Romania in momentul de fata? Ieftineaua… Da, ieftineaua se vinde si calitatea nu.
  2. Adaosuri comerciale ridicole. De multe ori am iesit val vartej din depozitele de materiale de constructii din oras pentru ca aveau niste preturi destul de sucite. De exemplu, unii cereau si 25 de lei pentru sacul cu ciment cand in majoritatea magazinelor se vinde cu 18.5 – 19 lei.

Cei care isi construiesc o casa, probabil si-au dat seama inca din primele saptamani ca o sa coste destul de mult… In momentul in care te apuci de constructia in sine, iti faci niste calcule pe care uneori le depasesti, alteori nu. Aici voiam sa ajung, daca ai parte de niste oameni ce-ti cer pe materiale mai mult de cat fac, daca ai parte de magazine cu adaosuri ridicole, o sa platesti casa dublu pana la final…

De ce sa cumperi de pe arabesque.ro

  1. Preturile decente sunt cel mai important aspect. Vedeti aici preturile pentru tigla ceramica de exemplu.
  2. Transportul este asigurat cu masinile lor, nu trebuie sa iti mai bati capul cu inchirierea unor camioane si alte aiureli de-astea.
  3. Au si marfa de calitate. Daca discutam mai devreme despre o calitate pe care unii o vor si nu au de unde sa o procure, cei de la  arabesque.ro au si marfa de calitate.

Atata timp cat ai controlul asupra materialelor de constructii, costurile nu au motiv sa depasasca planul, insa pentru acest lucru ai nevoie de un magazin serios capabil sa iti ofere si preturi bune si materiale de calitate acolo unde se impune. Trebuie sa recunoastem ca nu are rost sa cumparam absolut toate materialele de constructie ce intra intr-o casa de calitate extra, insa atunci cand discutam despre stabiliate si rezistenta, aceasta calitate este obligatorie.

Construiti cu cap, nu fara. Preturile mici trebuie exploatate numai pe sectoarele ce permit acest rabat, nu intotdeauna… Asta daca va doriti o casa trainica…

 

Leave a Reply