3 motive sa cumperi materiale de constructii de pe net

Atunci cand ai de construit o casa, de renovat un apartament, de construit un gard sau orice alta lucrare de anvergura, intotdeauna incerci sa te orientezi catre un depozit de materiale de constructii unde sa obtii preturi cat mai bune. Stim cu totii ca la cantitati mari, toata lumea poate sa negocieze putin. Nu am inteles niciodata de unde moda asta cu “negocierea”, insa am impresia ca pica pe seama caracterului romanului cel de toate zilele care vrea ieftin si mult cat incape. Cu toate acestea, ce ati spune daca ati reusi sa cumparati de pe net materiale de constructii la preturi mai bune de cat la depozitele locale?

Iata 3 motive pentru care ar trebui sa cumperi materiale de constructii de pe net

  1. Pretul mic este cel invocat mai des si il pot explica fara mari batai de cap: am vrut sa cumpar ceva plasa bordurata de la un magazin local de bricolaj, iar cand am vazut pe arabesque.ro niste preturi cu cel putin 10% mai mici, e clar ca am optat pentru online. In plus, materialele mi-au fost livrate direct de la Craiova printr-o masina trimisa in cursul zilei, nu a trebuit sa imi mai bat capul si cu transportul.
  2. Stocurile suficiente sunt din nou un motiv pentru a cumpara materiale de constructii de pe net. Nu de putine ori am avut probleme cu stocurile insuficiente din depozitele citadine. Adica sa ai nevoie de 50 de saci de ciment si sa nu aiba decat 40 pe stoc. Nu e o regula, insa se intampla destul de des din pricina lipsei spatiului de depozitare. Atunci cand discutam despre magazine si depozitele reale, discutam despre spatii finite.
  3. Calitatea. Desi romanii nu sunt adepti ai calitatii atunci cand vine vorba despre materiale de constructii, exista situatii si cazuri in care trebuie folosite numai materiale de constructii de calitate. Ce faci in acest caz? De unde comanzi atat timp cat depozitele din oras sunt pline ochi cu lucruri ieftine de proasta calitate, atat de necesare romanului de zi cu zi? In acest caz, materiale de constructii de pe net sunt singurele care te pot salva.

Poate ca zecii de ani de comunism isi spun intr-un final cuvantul. Ne-au obisnuit fara calitate, dar in cantitati industriale si sincer sa fiu, trebuie sa ne schimbam. Trebuie sa schimbam mentalitatea si sa incercam pe cat posibil sa scapam si de mitul meseriasului, mit pe care nu o sa il mai discut in acest articol

Leave a Reply