3 motive sa cumperi o periuta de dinti electrica

Cred ca nimeni nu poate contesta faptul ca societatea evolueaza constant si ca pe masura ce evolueaza, noi inventii isi fac aparitia ce au ca scop usurarea vietii pe toate palierele. Astazi vom discuta despre periuta de dinti electrica. Ea exista prin magazine de multi ani, insa doar in ultimii doi a inceput sa fie la mare cautare. Ei bine, cam asa este cu tehnologia moderna, e precum un avion foarte mare. Cum avionul are nevoie de spatiu mai mare ca sa poata decola si ateriza, asa si tehnologia moderna are nevoie de timp pentru a putea fi inteleasa si acceptata de potentialii utilizatori.

Periuta de dinti electrica este o inovatie care nu are ca scop doar imbunatatirea sanatatii orale. Daca ne gandim putin in ansamblu, este pasul urmator pe treapta evolutiei in ceea ce priveste periajul. Daca pana acum eram obisnuiti sa folosim acea periuta ieftina, de 10 lei pentru a ne curata dantura, astazi avem la dispozitie periute moderne precum cele de pe Philips.ro, capabile de performanta mare si la preturi destul de accesibile. Click aici ca sa vedeti si preturile.

Cele trei motive pentru care ar trebui sa cumperi o periuta de dinti electrica

  1. Periaj superior. Nu o sa putem niciodata sa periem mai bine manual de cat o periuta electrica iar interesul nostru este sa avem o igiena orala superioara.
  2. Timp de periaj mult mai scurt. Daca inainte trebuia sa stam minute bune sa periem dintii cu o periuta normala, periuta electrica isi face treaba mult mai repede.
  3. Investite buna pe termen lung intrucat nu arunci periuta cu totul, ci doar capatul care se uzeaza. Astfel, ramai cu aceeasi periuta pana cand te plictisesti de ea.

Daca cele trei motive nu vi se par suficiente, cel mai bine ar fi sa incercati sa luati contact cu o periuta electrica si cu siguranta o sa vi se para o investite viabila. Cred ca suntem putin datori sa ne dorim un stil de viata mai bun si o calitate superioara a tot ceea ce ne inconjoara, nu? Produsele celor de la Philips cred ca reusesc sa indeplineasca cu brio aceste cerinte.

One Response

  1. Dragos December 4, 2015

Leave a Reply