3 motive să cumperi scaune de relaxare pentru barul tău

barCând deschizi un bar îl deschizi cu intenția clară să faci bani. Din păcate foarte mulți tineri antreprenori constată că lucrurile nu merg ca pe roate după ce deschid aceste locații și încep să caute răspunsuri pentru întrebările care-i macină, întrebări precum „De ce oamenii nu se simt bine la mine”? E clar că oamenii nu vor sta, nu vor face consumație mare într-un local în care nu se simt confortabil așa că în cele ce urmează vom discuta despre unul dintre motivele cauzatoare de disconfort: scaunele pentru bar. Deși multă lume ia în derâdere ideea de a cumpăra niște scaune foarte calitative pentru bar, spunând că sunt niște simple scaune, nu este chiar așa. Veți vedea așadar în cele ce urmează 3 motive să cumperi scaune de relaxare pentru barul tău.

3 motive să cumperi scaune de relaxare pentru barul tău

  1. Scaunele de relaxare sunt foarte confortabile. După cum spuneam mai sus, motivul principal pentru care oamenii nu agreează un bar este confortul. Scaunele de relaxare sunt cele mai confortabile scaune pe care le poți cumpăra pentru un bar așa că dacă vrei clienți mulți și fericiți, ai face bine să investești în așa ceva. Clar vei face mult mai mulți bani pe viitor.
  2. Scaunele de relaxare arată foarte bine. Vedeți aici aceste scaune pentru relaxare. Analizați foarte bine designul, analizați foarte bine culorile. Sunt genul acela de obiecte de mobilier pe care chiar ți-ar face plăcere să le vezi în barul în care intri. Culorile contează extraordinar de mult în crearea unui ambient în care clientul să se simtă extraordinar de bine, la fel și designul.
  3. Scaunele de relaxare nu sunt scumpe. 200 sau 300 de lei pentru un scaun de bar nu mi se pare o sumă foarte mare, din contră, este o sumă chiar decentă dacă ne gândim că sunt destinate relaxării. În momentul în care clientul o să se simtă mai bine pe acele scaune clar va sta mai mult, se va relaxa mai bine și va consuma implicit mai mult, cam acesta este și interesul tău așa că nu te eschiva de la investiție. Nici un business nu va merge fără investițiile necesare și trebuie să fii conștient de acest aspect. Gândește-te că este o investiție pe care o faci o singură dată.

Există după cum puteți vedea cel puțin trei motive principale pentru care ar trebui să investiți în scaune pentru relaxare pentru barul vostru. Sunt niște scaune confortabile, arată foarte bine și sunt genul acela de investiție destul de mică ce poate însă să facă diferența între un bar frecventat și unul ocolit. Orice investiție în confortul clientului va da roade.

Leave a Reply