3 motive să cumperi scule profesionale de pe internet

Să fii meseriaș într-un oraș mic de provincie nu e atât de simplu cum pare pentru că o să te confrunți destul de des cu situația ridicolă de a nu avea de unde să-ți cumperi scule profesionale. De exemplu am bântuit tot orașul alături de unchiul meu să căutăm o bormașină Bosch, fără rezultat evident. Ne-am întors acasă cu punga goală și cu jumătate de zi pierdută aiurea.

De cumpăram, am cumpărat de pe tehnicbazar.ro și am fost foarte revoltați într-un fel de faptul că nu ne-a dat prin minte să fi căutat mai întâi pe internet scule profesionale. După o asemenea experiență, există cel puțin 3 motive principale pentru care recomand achiziția din online a tot ce ține de scule profesionale. Chiar nu are rost să vă bateți capul cu ce găsiți prin oraș, mai ales dacă locuiți într-un mic orășel de provincie asemenea Severinului.bosch-gsb-1300-masina-de-gaurit-27202

3 motive să cumperi scule profesionale de pe internet

  1. Într-un magazin de nișă online există diversitate. Nu știu câți dintre voi ați mers pe la magazinele de bricolaj să vedeți raionul cu scule electrice. Diversitatea este o glumă proastă pentru că în afară de două sau trei modele de Bosch, două trei modele de Makita nu găsești altceva. E plin însă de Panzer și Titan și alte modele de scule destinate amatorilor, pentru hobby. Dacă ești meseriaș vei avea nevoie de scule de calitate, profesionale, nu din cele destinate amatorilor. Online însă, lucrurile stau altfel. Intrați pe tehnicbazar.ro să vedeți câte modele de bormașini profesionale au numai.
  2. Prețurile sunt mai mici în online față de oraș. Ce-am văzut în oraș și puteam să cumpărăm, aveau niște prețuri mai mari cu 25 – 30 % chiar față de ce am găsit în online. Într-un fel, aceste prețuri mai mari din oraș se explică pentru că magazinele au mai mulți angajați, au chirii de plătit și așa mai departe. În plus, într-un oraș mic de provincie precum Drobeta Turnu Severin nu se cumpără atât de multe scule profesionale așa că magazinele au alte adaosuri comerciale care să compenseze ocuparea standului de expunere.
  3. Ai cu cine să discuți online, are cine să îți dea detalii. În momentul în care ajungi la un magazin de bricolaj din oraș, vezi o bormașină pe care vrei să o cumperi, trebuie să alergi în tot magazinul după cineva care să-ți dea explicații sau care să-ți aducă din depozit o asemenea bormașină. E un calvar să cumperi dintr-un magazin de bricolaj scule profesionale și îți dai seama de chestia asta mai ales în momentul în care dorești ceva informații legate de un anumit produs. Majoritatea angajaților vor începe să ridice strașnic din umeri și să spună că habar nu au. Abia găsești pe cineva competent printre acele raioane. Online însă, ai ocazia să discuți cu un angajat competent al magazinului.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care eu vă recomand să cumpărați scule profesionale de pe internet. Nu mai pierdeți vremea cu magazinele de bricolaje.

Leave a Reply