3 motive sa inchiriezi o masina atunci cand te duci in Bucuresti

Piata de inchirieri auto din Romania este in continua crestere iar acest lucru se explica prin faptul ca incepem incet incet sa scapam de mentalitatea comunista pentru care suntem cunoscuti in Europa. A venit momentul sa depasim stadiul de invechiti si sa gandim din punct de vedere al utilitatii, exact ca neamtul. Daca in strainatate se inchiriaza masini inca de prin anii 70, in Romania abia acum a inceput sa prinda aceasta moda, fapt ce atesta inca o data realitatea conform careia suntem in urma lor cu cel putin 50 de ani ca nivel de gandire, de mentalitate, insa ne bucuram sa vedem ca in sfarsit lucrurile incep sa se urneasca.

De ce sa inchiriezi o masina atunci cand te duci in Bucuresti?

  1. Sa ne gandim in primul rand din punct de vedere al timpului… Cate ore faci cu masina de la Timisoara sau de la Arad la Bucuresti? Cred ca faci o zi intreaga la cum se circula pe drumurile din Romania. Sa nu mai punem la socoteala riscul crescut de accident la care te expui, ca doar la noi se dau permisele de conducere pe banda rulanta. Deci, e mai ieftin si mai rapid sa iei avionul de la Timisoara la Bucuresti si la Bucuresti odata ajuns sa inchiriezi o masina de la  fmnrent.ro.
  2. Traficul nebun din Bucuresti nu iti garanteaza faptul ca te vei intoarce cu masina nelovita. La cata aglomeratie si cata agitatie e in capitala, doar cei curajosi s-ar incumeta la o asemenea aventura. Acolo toata lumea e grabita si nimeni nu respecta regulile de circulatie. Daca circuli cu o masina inchiriata macar stai linistit, nu vei avea nevoie de o platforma ca sa ajungi inapoi acasa.
  3. Daca scapi de accidente, cine iti garanteaza ca vei scapa de defectiunile tehnice? Atunci cand ai o intalnire foarte importanta, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa ti se defecteze masina undeva pe la jumatatea distantei. Vei fi pus intr-o situatie din care vei iesi greu de tot. Cel mai bine este sa inchiriezi o masina ca cea de aici.

Cu niste preturi in continua scadere pentru piata de inchirieri auto, cu siguranta pe viitor tot mai multi se vor orienta catre aceasta solutie ieftina, rapida, capabila sa te scoata din nevoie fara sa iti dea batai de cap suplimentare.

Leave a Reply