3 motive să-mi cumperi cauciucuri de iarnă în toiul verii

cauciucuri de iarnăSe spune că omul gospodar își face iarna car și vara sanie și înclin să cred că acest proverb este valabil și în materie de anvelope. Cred că cel mai bine este să cumperi anvelope în sezonul opus, adică anvelope de vară iarna și anvelope de iarnă vara și voi încerca în cele ce urmează să explic ce anume stă în bazele acestui raționament. Să vedem așadar care sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să cumperi anvelope de iarnă chiar acum, în toiul verii.

3 motive să-mi cumperi cauciucuri de iarnă în toiul verii

  1. Prețurile sunt mult mai mici. Este mai mult decât evident faptul că pe timp de vară, anvelopele de iarnă vor fi mult mai ieftine pentru că cererea este infinit mai mică. Nu cred că se cumpără pe timp de vară măcar 1% din totalul cauciucurilor de iarnă vândute pe toamnă, când începe să intre în vigoare legea care obligă conducătorii auto să aibă mașinile încălțate corespunzător în momentul în care intră într-o zonă în care carosabilul este acoperit cu gheață sau zăpadă.
  2. Găsești lichidări de stoc. Sunt șanse foarte mari să găsești lichidări de stoc pe site-urile magazinelor de profil. Poate că astă iarnă ai văzut niște cauciucuri pe care nu ți le-ai permis așa că ar fi ocazia perfectă să le cumperi acum dacă le găsești la lichidări de stoc. Magazinele online au obiceiul să-și facă loc în depozite pentru marfa de sezon așa că e foarte posibil să prinzi niște anvelope de iarnă în toiul verii la o ofertă mai mult decât imbatabilă.
  3. Scapi de o grijă la iarnă. De ce să dai în clocot la iarnă când o să ai nevoie de cauciucuri specifice? Toate vulcanizările or să fie ocupate, prețurile or să fie mult mai mari, de nins mai mult ca sigur va ninge. De cumpărat, tot vei fi nevoit să le cumperi așa că de ce să nu o faci ca omul gospodar, vara, și să scapi de o grijă? Te duci fain frumos cu jantele de tablă, le montezi și ai rezolvat imediat problema. La iarnă nu o să mai trebuiască decât să schimbi roțile între ele.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să fii un bun gospodar și să încerci pe cât posibil să-ți pregătești mașina de iarnă încă din vară. Ar fi o atitudine de șofer responsabil și cred că toată lumea își dorește griji cât mai puține atunci când vine vorba despre mașina personală. Că oricum traficul este cum este, șoferii în trafic sunt cum sunt, măcar să scăpăm de o grijă zic.

Leave a Reply