3 motive sa oferi cadouri corporate angajatilor

In Romania e destul de ciudat sa auzi despre un patron ca a dat cadouri angajatilor. S-au cam dus vremurile  in care se primeau prime si multe alte beneficii de nu stiu cate ori pe an. Astazi, daca ai bafta sa lucrezi la patron, esti oarecum osandit la o munca asidua cu foarte putine beneficii inspre deloc, cu ore suplimentare pe care nu ti le plateste nimeni si asa mai departe. Debonaire comercializeaza cadouri corporate si in cele ce urmeaza o sa discutam despre cat de important este sa arati angajatului respect prin daruirea de mici atentii corporate.

3 motive sa daruiesti cadouri corporate angajatilor

  1. Iti arati aprecierea pentru munca depusa de acesti oameni. Este foarte important ca cel care iti aduce foarte multi bani sa se simta apreciat. In Romania se aplica mult prea des si mult prea mult tactica patronului de sclavi care nu aduce niciodata acea crestere de productivitate pe care toti antreprenorii si-o doresc.
  2. Motivezi angajatii sa munceasca mai bine si mai mult. Dupa cum spuneam mai sus, cu atata lipsa de atentie in societate, oricine se bucura in momentul in care primeste ceva iar un cadou deosebit poate sa intareasca destul de mult increderea angajatului in patron.
  3. Creezi o atmosfera pozitiva in firma, ceea ce orice angajat si-ar dori. Conform stirilor din domeniu, in 2016 se anunta cel mai ridicat nivel al stresului din ultimii 15 ani iar acest lucru poate sa afecteze activitatea companiilor. Stres acasa, stres in trafic, stres la munca, e prea mult. Patronii care aleg sa elimine stresul inutil din companie vor avea numai de castigat.

Acuma, referitor la ultima afirmatie, cea cu eliminarea stresului din companie, o sa spuneti ca nu se poate intrucat unele joburi sunt foarte steresante de la mama natura. Ei bine, nu la acel tip de stres ma refer, ci la stresul inutil adus in companie de unii patroni, genul camerelor de supraveghere pana si la closet, cerintele care nu fac parte din fisa postului, tigania tipica orelor suplimentare neplatite si asa mai departe. Fiti patroni inteligenti si cresteti productivitatea cu ajutorul unor cadouri corporate.

Leave a Reply