3 motive să stai departe de mașinile înmatriculate în Bulgaria

În urmă cu câțiva ani, românii care nu aveau bani să-și plătească Timbrul de Mediu pentru a-și înmatricula mașina aveau varianta Bulgaria. De fapt, o au și acum doar că nu mai este o variantă atât de bună cum era cândva și în cele ce urmează vom discuta despre cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să te ferești să cumperi o mașină înmatriculată în Bulgaria.

3 motive să stai departe de mașinile înmatriculate în Bulgaria

  1. Te poți trezi fără mașină. Nu puține au fost cazurile în care a avut loc o tranzacție cu o mașină înmatriculată în Bulgaria iar în prima noapte, fostul proprietar să vină și cu o a doua cheie să își ia mașina înapoi. Se folosește de un emițător GPS pe care-l montează pe mașină. Astfel, rămâi pur și simplu fără ea, nu ai ce să faci. Mașina nu îți aparține și actele pe care le ai oricum sunt false.
  2. Se poate da o lege ciudată. De ani de zile tot există amenințări și din partea guvernului României și din partea Bulgariei că se vor lua măsuri pentru a interzice sau limita circulația pe teritoriului țării noastre a mașinilor înmatriculate în Bulgaria. De ani de zile tot auzim zvonuri care mai de care mai incredibile și e posibil ca unul să devină realitate într-o bună zi.
  3. Asigurarea este ridicolă. Pentru că s-au înregistrat foarte multe accidente cu mașini de BG, asigurările au crescut fantastic pentru cei care au mai multe mașini înscrise pe firmă sau pe numele propriu. Astfel, o asigurare pentru un motor de 1.9 diesel ajunge undeva la 300 de euro, ceea ce e foarte dezavantajos față de 140 de euro cât era în urmă cu câțiva ani.

Leave a Reply