4 motive sa cumperi un aparat de ras electric

Pentru majoritatea barbatilor, rasul este o operatiune zilnica. Ei sunt cei care pot sa isi dea cu parerea asupra calitatii aparatelor de ras, a spumelor sau gelurilor de ras. Din punctul meu de vedere, al unui barbat care ani buni a folosit gel de ras si niste aparate de unica folosinta, exista cel putin 4 motive sa renunti la aceasta metoda in favoarea aparatelor de ras electrice.

  1. Iritatiile si taieturile. Nu am reusit niciodata sa ma rad folosind geluri, spume si alte dracovenii fara sa ma irit precum o rosie. De taieturi, nu mai povestesc. Se pare ca am pielea sensibila si in nici un caz mana de chirurg. Iritatiile si taieturile iti strica pielea treptat si raman semne, in ciuda balsamurilor si produselor cosmetice pentru combaterea acestora.
  2. Ce faci cand trebuie sa te razi dar nu ai o baie imprejur? Iti cumperi un aparat de ras electric cu care te poti descurca si in masina, oglinda sa ai. Deci, mobilitatea si independenta sunt motive pentru a renunta la clasicele geluri si spume de ras. Daca nu ai o baie la indemana, nu te poti rade.
  3. Economia pe termen lung. Haideti sa facem un calcul simplu: intr-un an de zile cate tuburi cu gem de ras si cate aparate de ras de unica folosinta consumi daca te razi zilnic? Pai cred ca te costa o avere. Un aparat de ras electric odata cumparat, nu mai necesita nici o investitie ulterioara. Recuperezi investitia destul de rapid si acum, sa fim cinstiti, nu costa o avere. Puteti incerca chiar unul Philips.
  4. Modernismul. Bunicul se radea cu aparate de ras si spuma de ras. Tata se radea cu aparate de ras si spuma de ras. Eu ma rad cu aparate de ras si spume de ras. Ati priceput ideea, nu? E nevoie si de solutii moderne, de tehnologie care cu siguranta ne va ajuta. Doar nu concepe nimeni un aparat de ras electric care sa incurce mai mult de cat sa ajute.

E timpul sa trecem la nivelul urmator si sa renuntam la metodele clasice din toate punctele de vedere, din toate domeniile. Nu cred ca vom reusi niciodata sa avansam din punct de vedere al mentalitatii daca nu incepem sa folosim si mijloace moderne. Eu am schimbat metoda, am trecut pe aparat de ras electric si am mai cumparat si un aparat de tuns corporal tot Philips. Vi-l recomand si voua, aveti mai multe detalii despre el pe Philips.ro.

Leave a Reply