4 tipuri de business-uri care au nevoie de un generator de curent ca de aer

Evident, când spun că au nevoie de un generator de curent asta nu înseamnă că toată lumea se conformează. Niciodată în România patronii sau mai bine zis antreprenorii, că e la modă asta cu antreprenorii, nu vor ține cont de absolut nici un etalon necesar atingerii unui standard de calitate. La noi mereu o să te trezești cu ciocăneli în ușă din partea unora care vor ține în mână un falnic prelungitor și vor spune „Bună ziua, lucrăm și noi aici lângă dvs, ne puteți da și nouă curent?”…

Pe patroni nu-i interesează că-și transformă angajații în milogi, pentru ei e mai important banul. Cred că unii ar fi în stare să trimită la muncă oamenii fără absolut nici o unealtă doar doar să mai scutească niște bani, dar să nu ne indignăm că deviem de la subiect prea mult. Haideți să trecem în revistă mai bine 4 idei de business în care vei avea nevoie de un generator de curent ca de aer.

4 tipuri de business-uri care au nevoie de un generator de curent ca de aer

  1. Meseriașii adevărați – un meseriaș adevărat nu o să aibă niciodată nevoie de nimic atunci când vine la muncă. Nu este genul de om care se duce în vecini să ceară curent sau o lopată. Dacă te consideri meseriaș adevărat trebuie musai să cumperi un generator de curent cu care să-ți poți face treaba și-n vârf de munte.
  2. Echipele de intervenție apă-canal-energie electrică – oh, Dumnezeule… De câte ori nu au venit oamenii ăștia să ceară curent pentru un polizor cu care să taie sau pentru un aparat de sudură cu care să repare o țeavă. Eu dacă aș manageria așa afaceri mi-aș da demisia. Cum să nu ai un generator pentru asemenea ocazii? E de-a dreptul ridicol.
  3. Cei care au servere în dotare – atunci când lucrezi cu informații, UPS-urile nu sunt întotdeauna de ajuns. E bine să ai o alternativă pentru a menține acele servere ON și nu mă refer aici la cei care dețin data centere, acolo nu este o problemă, mă refer la serverele companiilor private din incinta proprie.
  4. Cabinetele stomatologice – cabinetele stomatologice trebuie să aibă un generator de curent, deși știm cu toții că nu toate au. E o problemă specifică României unde toată lumea merge pe burtă, nu interesează pe nimeni de legi, toată lumea merge pe zicala „lasă că nu se întâmplă nimic” și chestii de genul.

Acestea sunt în opinia mea cele 4 tipuri de business-uri care ar trebui să aibă musai un generator instalat sau cumpărat în cazul în care își desfășoară activitatea pe teren.generator de curent

Leave a Reply