5 motive să cumperi haine second hand online

Pentru că internetul a devenit un suport comercial incredibil, au început să se mute online fel de fel de business-uri pe care le întâlneam doar la colț de stradă până nu demult. Unul dintre aceste business-uri reprezintă magazinele de haine second hand. Ei bine, cred că mulți dintre voi v-ați întrebat dacă are rost o asemenea mișcare, pentru că la prima impresie, cu atât de multe magazine online în acest mediu virtual, unul care vinde haine la mâna a doua parcă nu-și vede rostul.

Nu este chiar așa, fiecare magazin online își are rostul atât timp cât are o clientelă și cum foarte multă lume cumpără haine second hand de prin magazinele din oraș, vă asigur că la fel de multă lume le cumpără și online iar în cele ce urmează vom discuta despre cele mai importante motive pentru care ar trebui să cumperi haine ieftine de damă, online, second hand.

5 motive să cumperi haine second hand online

  1. Prețurile sunt mult mai mici față de magazinele obișnuite. Nu ai întotdeauna bani să cumperi o fustă sau o rochie nouă care costă sute de lei. Există însă posibilitatea să cumperi una second hand care nu va fi deloc uzată, murdară, ruptă, etc. Aceste haine second hand ce pot fi cumpărate online sunt o adevărată mană cerească pentru cei care au nevoie de îmbrăcăminte de calitate ieftină.
  2. Există mărci consacrate ce pot fi cumpărate second hand. Pe mydressing.ro de exemplu, veți putea cumpăra haine ce aparțin designerilor celebri precum Zara, Bershka, S.Oliver, GAP, Bata și mulți alții. Eu de exemplu am cumpărat un sacou Hugo Boss impecabil dintr-un asemenea magazin și am fost mai mult decât mulțumit. Cu câțiva zeci de lei am cumpărat un sacou de mii de lei.
  3. Nivelul de calitate este același ca pentru hainele noi. După cum spuneam mai devreme, hainele second hand vândute online sunt atent verificate. Nu veți lua contact aici cu cele rupte sau murdare/pătate. Aceste haine second hand sunt foarte atent verificate dacă discutăm despre magazine atente la standardul de calitate precum MyDressing.ro.
  4. Diversitatea este la ea acasă iar mărimile corespund. Cea mai mare problemă cu hainele cumpărate de pe internet rămâne după părerea mea cea legată de mărimi. Acestea nu corespund de multe ori cu cele standard și ești nevoit la fel de multe ori să le dai retur. Ei bine, aceste haine ieftine damă sunt atent verificate de angajații magazinelor online și atent etichetate astfel încât să fie eliminată această problemă de concordanță a mărimilor.
  5. Beneficiezi de aceleași condiții ale unui magazin obișnuit. Poți face retur dacă cumva constați că hainele cumpărate nu ți se potrivesc. De fapt, discutăm despre un magazin online în toată regula care funcționează cupă principii comune, nu are importanță ce anume cumperi de acolo. Vei putea să dai înapoi în 30 de zile tot ce nu-ți place sau nu ți se potrivește.

Nu există din punctul meu de vedere motive pentru care NU ar trebui să cumpărați haine second hand online și cred că acestea pot fi întotdeauna o soluție foarte bună pentru cei care sunt mai strâmtorați din punct de vedere financiar ori nu doresc pur și simplu să investească mulți bani în îmbrăcămintea lor.

Leave a Reply