5 motive să-ți instalezi un kit xenon pe mașina ta

Drumurile din România sunt foarte prost iluminate și dacă ai o mașină mai veche chiar întâmpini dificultăți în momentul în care te deplasezi între localități pe timpul nopții. Ei bine, salvarea poate să vină de la un kit xenon. Aceste kituri au avantajul că se pot monta pe absolut orice mașină ce deține faruri cu lupă și sunt de asemenea destul de ieftine. Găsești kituri xenon la prețuri accesibile mai ales online, unde există magazine tentate să vândă mult mai ieftin.

Dacă nu ești încă hotărât să faci o astfel de achiziție, dacă nu știi încă ce să alegi, halogen sau xenon, rămâi pe-aproape și vei vedea în cele ce urmează 5 motive să faci pasul către un kit xenon. Veți vedea că discutăm despre niște motive pe cât de logice pe atât de credibile.

5 motive să-ți instalezi un kit xenon pe mașina ta

  1. Becurile xenon se pot monta fără nici un fel de modificare suplimentară. Pur și simplu se scoate un bec și se înlocuiește cu cel din kit. Acum, că la unele mașini să înlocuiești un bec este o muncă titanică, asta e partea a doua. Operațiunea depinde de la mașină la mașină.
  2. Becurile xenon se ard mult mai greu comparativ cu halogenele. Cunosc oameni care sunt disperați de becurile arse, oameni care au chiar coșmaruri și care înainte să treacă la xenon, cumpărau câte 3-4 halogene pe lună. Xenonul în schimb se arde mult, mult mai dificil.
  3. Becurile xenon sunt cu 70% mai eficiente față de halogene. Probabil că acesta este motivul principal pentru care ar trebui să cumperi un kit xenon auto și să-l montezi pe mașina ta. Din păcate, nu avem drumurile europenilor ca să ne mulțumim cu luminile de fabrică.
  4. Prețurile pentru un kit xenon auto sunt destul de mici. Cu maxim 250 de lei, nu vei cumpăra cel mai bun kit xenon de pe internet dar cu siguranță vei cumpăra unul de calitate.
  5. Consumul de energie pentru un kit xenon este mai mic. Becurile instalațiilor cu xenon consumă mult mai puțin față de halogene și treaba asta se vede cel mai clar pe mașinile care nu au o baterie nouă.

Leave a Reply