6 motive sa iti faci cumparaturile pe internet

A-ti face cumparaturile pe net nu inseamna ce cred unii sau altii, adica sa iti cumperi un televizor sau un telefon. Cumparaturile pe net incep sa acapareze absolut tot ce se poate cumpara, de la patrunjel la sampoane de par. Exista magazine online precum shopidoki.ro ce-ti vand absolut orice si in cele ce urmeaza o sa trecem in revista cateva motive pentru are ar trebui sa renunti la a mai face cumparaturile online si a incepe sa le faci de-acasa, de la calculator.

6 motive pentru a face cumparaturile pe internet

  1. Preturile sunt intotdeauna mai mici online pentru ca nu se platesc taxe de raft, nu se platesc angajati care sa le puna pe raft si asa mai departe.
  2. Economisiti carburant. Drumul cu masina la hipermarket costa destul de mult pentru ca dupa cum stim, hipermarketurile sunt prin camp, nu in centrul orasului, de obicei…
  3. Economisiti timp. Atunci cand te duci la cumparaturi, ai o lista cu cele ce trebuie cumparate. Pana le gasesti pe rafturi e posibil sa dureze ceva. Pe net dai un search si ai gasit produsul.
  4. Nu stati la coada la casa de marcat. Urasc statul la coada mai mult ca oricine. De ce sa stau la coada pentru un sampon cand il pot cumpara de aici fara sa stau in picioare?
  5. Nu obositi. E obositor sa impingi caruciorul ala ce la un moment dat devine destul de greu. E obositor sa bati in lung si lat magazinul pentru a gasi si pune in cos produse.
  6. Magazinele online au diversitate mult mai mare de cat cele fizice pentru ca isi permit sa expuna zeci de mii de produse fara sa fie nevoite sa le expuna fizic. Pe net o poza = un produs.

Acestea sunt cele mai importante 6 motive pentru care ar trebui sa iti faci cumparaturile pe net de la A la Z, nu doar cand te intereseaza ceva electronic. Daca aveti si voi idei / motive suplimentare pentru care ar trebui ca toata lumea sa faca cumparaturile pe net, lasati-mi scris in comentarii.

Leave a Reply