7 motive să cumperi un aparat de aer condiționat NORDSTAR inverter 9000 BTU

NORDSTAR inverter 9000 BTUCum canicula bate la ușă, cred că e momentul perfect să cumpărăm și să montăm aparate de aer condiționat. Confortul casei noastre trebuie să fie maxim în această perioadă, confort care va transforma incintele suficient de mult cât să ne facă să nu mai dorim să ieșim afară. Dacă vă gândiți să cumpărați un asemenea dispozitiv, venim în ajutorul vostru și vă prezentăm în continuare un aparat de  aer condiționat NORDSTAR inverter 9000 BTU Clasa A+. Există cel puțin 7 motive pentru care recomandăm acest aparat de aer condiționat, după cum urmează.

7 motive să cumperi un aparat de aer condiționat NORDSTAR inverter 9000 BTU

  1. Este perfect pentru camere de apartament. 9000 BTU sunt suficienți pentru micile noastre dormitoare ori livinguri.
  2. Are funcție inverter ceea ce înseamnă că va fi un aparat de aer condiționat mult mai econom și mai silențios.
  3. Are funcție de auto diagnoză. Ce înseamnă acest lucru? Adică este în stare să se auto evalueze din punct de vedere tehnic și să-ți spună dacă ceva nu este în regulă.
  4. Are funcție de dezumificare independentă. O funcție mai mult decât binevenită, întrucât un aparat separat pentru dezumificare v-ar face să mai scoateți din buzunar vreo câteva sute de lei.
  5. Are filtru lavabil cu auto-curățare, ceea ce înseamnă că nu vei mai fi nevoit să îl cureți separat.
  6. Poate fi folosit cu brio și pentru încălzit, funcția inverter îi asigură consumul mic și pentru acest mod de utilizare.
  7. Deține o funcție TURBO foarte utilă dacă nu vrei să-l lași în funcțiune atunci când pleci de acasă. Va avea reuși să răcească foarte rapid încăperea cu ajutorul acestei funcții.

Acestea sunt cele mai importante 7 motive pentru care recomand acest tip de aer condiționat Nordstar. Dacă vreți să-l cumpărați cu bani ceva mai puțini, ar trebui să intrați pe pagina celor de la roinstalatii.ro unde veți găsi aparate aer condiționat ieftine, mai ieftine decât în magazinele din oraș.

Leave a Reply