A leșinat bradul

bradulHai că am trăit să o văd și pe asta. Un clip circulă de nebun pe internet de vreo câteva zile și face furori, stârnind nervi tuturor celor care-l privesc. Despre ce este vorba mai exact? Ei bine, o ambulanță transportă un brad de Crăciun în loc să fie utilizată pentru diverse intervenții. Cred că există oameni care chiar au nevoie de o ambulanță și ea este trimisă să care un pom de Crăciun.

În cazul în care acel brad ar fi leșinat, probabil că ambulanța ar fi avut tot dreptul din lume să vină să-l ducă la spital. Evident, într-un episod de desene animate dar uneori se pare că viața reală depășește limitele unei animații. Mai în glumă mai în serios, acolo cred că este vorba despre slugărnicie și cam atât. Sunt mai mult ca sigur că acel șofer va fi dat afară fără să fie vinovat, mai mult ca sigur a fost trimis de vreun șef să-l rezolve cu pomul de Crăciun.

Chiar am să urmăresc acest caz pentru că nu aș vrea să fie mușamalizat. Nu e posibil să ne apucăm să cărăm brazi de Crăciun cu Salvarea. Păi ce-ar fi să mă duc și eu în piață să cumpăr un brad și în loc să-l pun în mașina mea sau într-un taxi, să dau telefon la 112 să chem o salvare. Oare ar veni? Mai mult ca sigur nu pentru că salvările sunt concepute să transporte bolnavi și să se deplaseze DOAR în interes de serviciu, nu sunt niște dube de marfă cu care fiecare poate să care ce visează noaptea și ce are nevoie. Eu dacă aș fi în locul Ministrului Sănătății, aș da afară în secunda doi pe cel care a ordonat acel transport, fiind convins 100% că acel brad nu este al șoferului.

Leave a Reply