Abby Fine Reader sau cum sa transformi pozele/pdf in documente txt

In vremuri de mult apuse, cand dinozaurii faceau legea pe planeta … bine, nu chiar asa de apuse… pe vremea cand lucram la tipografie am aflat de acest program. Am fost nevoit sa aflu de el mai bine zis pentru a iesi din impas. Atunci cand ai de scris sute de pagini incepi sa cauti scurtaturi.

Ce face acest program? Ei bine, este cel mai bun program OCR pe care l-am folosit vre-odata. Or fi si mai bune, insa nu am ajuns eu la ele inca. Abby Fine Reader este capabil sa transforme in document text orice poza scanata atata timp cat contine caractere (litere si cifre). Bine, sa nu va asteptati sa va traduce texte din Sanscrita sau Egipteana, insa cu Engleza si Romana se descurca destul de bine atata timp cat setarile sunt in regula si pagina pe care o scanati nu arata ca o bucata de hartie igienica cu care tocmai ce te-ai sters la cur.

Te ajuta foarte mult atunci cand ai de modificat pdf-uri, pagini scanate si asa mai departe. ce face mai exact? Identifica textul si limba pe pagina si le exporta intr-un fisier .doc EDITABIL. Cu totii stim ca pozele nu sunt editabile iar paginile scanate de scannere asta sunt, poze.

Leave a Reply