Accesorii si bratari pentru ziua de 8 martie

Ziua femeii a fost intotdeauna o zi aparte. Desi romanii nu au parte de zile libere in aceasta perioada asa cum au fost obisnuiti in preajma marilor sarbatori (suntem oficial tara cu cele mai multe zile libere din Europa), barbati din toata lumea trebuie sa isi faca timp pentru a merge la cumparaturi. In fiecare an, pe 8 martie, femeile trebuie sa primeasca flori, martisoare si nu in ultimul rand cadouri.

Despre flori, cu siguranta ar fi multe de spus. In primul rand femeile din ziua de azi nu prea mai agreaza florile. Le considera lucruri fara valoare si astfel devin materialiste. Nu bag mana in foc ca toate sunt materialiste, insa din cate am vazut eu asa sunt marea majoritate… Parere gresita? Poate… Insa cred ca putem cadea cu totii de acrod cu faptul ca de data asta femeile merita mai mult decat o floare.

Eu nu dau martisoare… Nu sunt de acord cu traditia asta ciudata de a darui nimicuri ieftine cu care nimeni nu are ce face. Mereu am spus ca un cadou trebuie sa fie o imbinare intre simbol si utilitate. E drept, femeile iubesc cel mai mult bijuteriile, insa nu intotdeauna ne permitem asemenea daruri. De 8 martie o sa daruiesc accesorii bratari tuturor femeilor importante din viata mea. Nu sunt multe, asa ca nu e paguba mare. Nu e paguba deloc pentru ca atunci cand faci un cadou din suflet, nu te mai uiti la bani si nici la valoare. Nu dau martisoare pentru ca persoana caruia daruiesc ceva nu valoreaza 50 de bani cat martisorul cu pricina. Eu am alta parere despre daruri si nu multi sunt cei care ma pot intelege.

Imi place sa daruiesc bijuterii, ceasuri, parfumuri, lucruri care stiu ca pot fi folosite de cele care primesc aceste daruri. Sunt niste martisoare atat de spciale pe care niciodata nu le socotesc in bani, ci in zambete. Atunci cand daruiesc ceva, bucuria din ochii celui ce primeste are o valoare inestimabila. Asa ar trebui sa fim cu totii, niste oameni buni carora sa le placa sa daruiasca.

Leave a Reply