Advertorialele te obliga sa scrii

Cei care au blog de cel putin un an stiu foarte bine ca dupa o perioada in care esti foarte activ in blogosfera si pe retelele de socializare, te apuca o lehamite totala. Nu mai ai idei, nu mai stii ce sa mai scrii si nici chef sa mai scrii nu mai ai. Cu alte cuvinte, nu mai ai chef de blog. De multe ori te intrebi daca e bine sa mai continui cu el sau sa renunti?

Am avut si eu perioade din acestea si pot spune ca am renuntat pentru cateva luni doar la scris. Cand am revenit m-am simtit ca si cum as fi lipsit de la scoala o saptamana si aveam de recuperat la greu. Regrete si iar regrete. Am gasit totusi o cale de a impinge la nivelul urmator ideea de blog. Advertorialele te obliga sa scrii si sa scrii mult. Un blogger adevarat este acela capabil sa creeze content batand din palme, este un om a carui imaginatie depaseste mereu barierele normalului.

Spun ca advertorialele te obliga sa scrii pe blog pentru ca la fiecare advertorial publicat pe blog esti nevoit sa publici cel putin 3 articole de 300 de cuvinte fiecare personale, fara linkuri. Aceste articole dilueaza invazia de linkuri provenite din advertoriale si au grija ca blogul tau sa nu aiba de suferit in relatia cu Google(Google cel Rau uraste advertorialele si le pedepseste)… Scriu advertoriale de 2 ani si am observat ca daca aceasta proportie se pastreaza constant, blogul creste incet incet. Mai incet fata de normal, insa e in crestere. Luam drept referinta Page Authority si Domain Authority, sunt cele doua busole dupa care ghidam trendul ascendent sau descendent al unui blog.

Advertorialele te obliga sa creezi content si sa mergi mai departe cu blogul chiar daca poate pe moment nu ai chef. Scrii orice si tot scrii ceva… Scrii mult si existi in Google. Dovada faptului ca un blogger exista sta in faptul ca numele lui apare in Google… Faci bani si blogul evolueaza, ce poate fi mai promitator?

Leave a Reply