Aerisire de nota 10 cu pro-vent.ro

Aerisirea incaperilor industriale este foarte importanta pentru ca discutam despre niste spatii in care ori se produce ceva ori sunt foarte frecventate de oameni. Hale industriale, magazine, cladiri de birouri, toate trebuie sa aiba un sistem de aerisire de nota 10, altfel apare disconfortul. Va povesteam intr-un articol trecut despre un magazin care a fost la un pas sa dea faliment din cauza unor ventilatoare nefunctionale. Pur si simplu oamenii nu mai intrau in “sauna”.

Magazinul cu probleme le-a rezolvat cu ajutorul celor de la pro-vent.ro

Din momentul in care s-a deschis, magazinul a avut ventilatoarele de aerisire defecte si prin urmare, se facea o innabusita in interior de abia te incumetai sa intri sa cumperi cate ceva. Faptul ca era aflat foarte aproape de un cartier foarte populat l-a ajutat sa supravietuiasca vreo 3 saptamani pana s-a rezolvat problema cu ventilatoarele.

Investitiile de milioane de euro nu trebuie sa se impiedice de un ciot precum ventilatia

De multe ori ma gandeam ce ar fi facut daca nu ar fi rezolvat problema cu ventilatoarele? Cred ca pur si simplu magazinul s-ar fi inchis inainte sa apuce sa scoata 1 leu profit. Discutam de investitii de sute de mii de euro care sunt in pericol sa se duca pe apa sambetei daca nu avem grija de toate aspectele acestea atunci cand construim o cladire de bitouri sau una industriala. Spatiul foarte mare trebuie bine ventilat, nu e loc de intors si cred ca toata lumea isi doreste confort.

Aerisire profesionala cu pro-vent.ro

Poti sa ai parte de o aerisire de nota 10 daca folosesti ventilatoarele celor de la pro-vent.ro. Ei sunt cei care au schimbat ventilatoarele chinezesti defecte de la magazinul cu pricina, ventilatoare instalate o data cu constructia. Cred ca numai in Romania poti sa patesti asta, adica sa primesti ceva gata defect iar cel care iti da lucrul defect sa refuze sa il schimbe.

Din acest motiv va spun ca trebuie sa aveti grija cu cine colaborati si la cine apelati in momentul in care aveti nevoie de echipamente industriale. Sunt multe facaturi pe piata si multe firme aparute la apelul bocancilor. E posibil sa aveti parte de surprize neplacute si cred ca nimeni nu vrea asa ceva, nu? Romania este inca tara teparilor, niste oameni de nimic pentru care banii sunt mai importanti ca orice altceva.

Sper sa dispara acest cult al venerarii banului din mentalitatea romaneasca si in curand sa avem parte de o tara curata in care nu ai frica atunci cand apelezi la o firma pentru afacerea ta. Pana atunci, nu avem de ales, trebuie sa fim cu ochii in patru si sa ne asiguram de faptul ca cei cu care vrem sa incheiem o afacere sunt intr-adevar oameni seriosi, nu niste mascarici.

 

Leave a Reply