Aglomerație ca la nebuni pe 29 februarie

Băi frate, nu știu ce s-a întâmplat ieri, însă a fost o aglomerație în oraș de nedescris. Care să fie explicația? Păi cred ca una demnă de tot românul: au lăsat cu toții cumpăratul mărțișoarelor pe ultima sută de metri. Astfel, pe 29 februarie la orele 18, era o aglomerație în oraș de nu aveai pe unde să mai parchezi mașina pe o rază de 200m de unde aveai  treabă și nu mă refer la centru.

Am fost pe la pădure după-amiază apoi am plecat să iau o cafea de la o patiserie care era în drumul meu. Ei bine, ce să vezi? Aglomerație ca la circ, nu am avut pe unde să las mașina nici cu datul dracului. A trebuit să o las la dracu-n praznic, la 3 blocuri depărtare de patiserie, când în mod normal eram obișnuit să o las chiar la ușa patiseriei. Bine, nu e o problemă că am parcat mai departe, doar scoteam în evidență aglomerația infernala. Nu sunt genul care ține musai să intre cu mașina în magazin.

Cred că e ceva specific nouă, românilor, care lăsăm mereu pe ultima sută de metri orice. Mărțișoarele și cadourile specifice au apărut prin magazine de aproape o lună de zile, însă bineînțeles că nimeni nu le-a cumpărat din timp. Toată lumea a lăsat-o așa pe ultima sută de metri ca să aibă acum să se îngrămădească prim magazine și prin trafic exact ca la nebuni. Cred că nici în București nu a fost așa aglomerație ca la Severin ieri.

Din păcate, cred  că până pe 8 martie așa o să fie, mai ales că Bulevardul Aluniș din oraș a intrat în reabilitare din nou. Ultima dată cred că a intrat în reparații acum vreo 4-5 ani…

Leave a Reply