Ai fost vreodata intr-o croaziera?

Am observat faptul ca foarte multi oameni pleaca in vacanta prin tari straine, pleaca pe litoraluri care mai de care mai exotice si prin munti destul de straini. Foarte putini iau in calcul o croaziera si cred ca nu avem de-aface de cat cu vesnica dezinformare a romanului. Romanii sunt niste oameni care nu prea au interesul sa exploreze lucruri noi. Se multumesc cu lucrurile care stiu ca functioneaza si cam atat.

Ce presupune o croaziera?

Croaziera este pur si simplu o vacanta pe un vapor de dimensiunea unul oras. Stai cel putin 7 zile in mijlocul oceanului, vizitezi diverse orase pe unde vaporul opreste, te relaxezi, te bucuri de liniste si cam atat. Multi or sa spuna faptul ca cei batrani sunt mari amatori de croaziere. Intr-un fel cam asa este pentru ca vad foarte multe vapoare de croaziere pe Dunare care acoesteaza in portul Drobeta. 90% dintre cei care coboara sunt excursionisti la pensie, cel mai adesea nemti sau francezi.

Da, nemtii si francezii au o traditie in a pleca in excursii cand trec de o anumita varsta si nu numai. E drept, probabil si pensiile destul de mari ii ajuta sa cheltuie 1000 de euro pentru o croaziera fara probleme. Totusi, eu unul cred ca o croaziera este o experienta unica pe care toti ar trebui sa o incercam si nu cand ajungem la pensie. Daca stau sa fac un calcul, cheltuim mai mult de 1000 de euro intr-o excursie prin Europa asa ca nu cred ca se pune problema de bani.

Unde poti merge in croaziera?

Cele mai frecvente destinatii sunt Caraibe, Mediterana, Antile, Canare (Tenerife), insulele grecesti iarasi sunt destinatii foarte frumoase pentru croaziera. Aveti aici si alte destinatii. Eu unul daca ar fi sa aleg o destinatie, probabil ca as alege insulele Caraibe. Sunt de parere ca exista locuri in lumea asta pe care trebuie sa le vezi, sunt prea frumoase sa le ratezi iar acest lucru il poti face intr-o croaziera de 7, 8 zile fara probleme.

Agentii de voiaj precum fortunabusiness.ro iti pun la dispozitie cele mai frumoase destinatii si cred ca daca alegi o croaziera nu va fii de loc o alegere proasta. Trebuie doar sa iti doresti sa incerci ceva diferit. Croaziera nu este doar pentru persoanele batrane!

Leave a Reply