Ai impresia ca te barfesc colegii de serviciu? Iata cum poti afla simplu si ieftin

Locurile de munca in Romania nu mai au de mult un cadru prietenesc, in care exista unitate. Nu stiu cati dintre voi ati avut ocazia sa lucrati in echipa, insa eu pana acum nu am reusit sa gasesc joburi in care echipele sa tina la unitate si sa isi doreasca performanta. Nu, am gasit numai locuri de munca in care angajatii se manca intre ei si se barfesc fiecare la fiecare.

Asta e modul romanului de a fi, rautacios, uracios, imposibil de inteles. Daca ai de-a face cu asemenea oameni la locul de munca, nu vei face purici acolo asa ca e bine sa stii de la inceput cu cine te inhami la caruta si e bine sa stii dinainte daca jocul respectiv este unul serios sau este ca toate cele de pana acum: un loc unde nu-ti face placere sa te duci.

Cum poti transa din start problema barfei la locul de munca?

Ei bine, exista o sumedenie de dispozitive in care se pot ascunde reportofoane. Ca sa va dau un exemplu concret, vedeti aici un stick de memorie USB care inglobeaza un asemenea dispozitiv. Tot ce trebuie sa faci este sa il pui in laptop sau in calculator si sa astept. Il lasi acolo si pleci. Colegii habar nu vor avea ca acolo se ascunde un reportofon si isi vor da drumul la limba in secunda doi in care ai iesit pe usa…

Dupa cum spuneam mai sus, exista o sumedenie de accesorii si chitibusuri in care se pot pune dispozitive de inregistrare video si audio, asa ca pentru gama completa puteti accesa site-ul spy-shop.ro. Daca nu sunteti genul al carui loc de munca se desfasoara la calculator intr-un birou, ci intr-un service auto / hala de productie, cu siguranta veti gasi ceva pe site-ul spy-shop.ro care sa va ajute.

Poate ca multi dintre voi considera ca nu e necesar sa faca aceasta testare, insa va spun din propria experienta faptul ca o echipa care nu-i inchegata si in care membri ei nu se respecta, va concluziona cu demisii si cu regrete ca s-a pierdut timpul aiurea…

Leave a Reply