Ai incercat vre-o data un sejur exotic?

YOLO

Yolo sineamna “you only live once” sau pe romaneste, avem o singura viata de care trebuie sa profitam. Stateam si ma gandeam la cat de mult muncesc in fiecare zi, ore si ore si ore intregi… Pentru ce? Timpul trece si nu ma bucur de nimic. E drept ca toti vrem sa strangem bani pentru o maisna, o casa, insa cred ca neglijam destul de mult propria persoana. Avem nevoie de relaxare din cand in cand si nu in ultimul rand, de excursii.

Cand ai fost ultima data intr-un sejur exotic?

Eu unul nu am fost niciodata. Nu am avut timp, intotdeauna am pus munca pe primul plan si acum ma gandesc ca nu a fost o idee tocmai buna. Adica frate, ma apropii de 30 de ani si imi dau seama ca nu am fost niciodata in SUA sau Japonia, Thailanda, etc… Acum vrea sa ma duc intr-un sejur exotic si sa ma bucur de viata. Ce rost are sa traim pentru a munci? Trebuie sa ne bucuram de viata si sa calatorim, caci timpul trece, imbatranim si ajungem la 40 de ani. Tragem linie si cu ce ramane? Cu o casa, o masina si zero bucurii.

Muncesti ca un argat pentru o casa si o masina si cand le cumperi, deja nu te mai bucuri de ele. Practic te consumi atat de mult in demersul acesta de achizitie care dureaza ani de zile, incat nu mai ramane nici un gram de fericire pentru sufletul tau. Trebuie sa ne mai relaxam din cand in cand si sunt de parere ca un sejur exotic poate sa te desprinda putin de lumea in care esti atat de incastrat. Munca munca si iar munca, fara nici un pic de satisfactii. Nu e lumea ideala in care ne imaginam noi ca traim, nu?

Unde as vrea sa plec intr-un sejur exotic?

Spuneam intr-un articol trecut ca as vrea sa vad tari precum Grecia, Turcia, Thailanda, Hawaii si sa mai departe. Sunt tari axate pe turism si cred ca destul de exotice pentru mine. Nu am deocamdata destinatii ciudate pentru ca inca nu am reusit sa le vad pe cele care mi le doresc de mic copil. Imi si imaginezi vreo 6 zile in Hawaii sau in Thailanda… Liniste, traditii, cultura. La asta se rezuma un sejur exotic. Avem nevoie de relaxare din cand in cand si daca ne permitem financiar, trebuie sa profitam.

Tineretea e una singura si cred ca este momentul perfect pentru excursii si tari straine. Trebuie sa iti traiesti viata fara regrete si fara sa iti lipseasca nimic. Stiu ca suntem romani, nascuti dupa Revolutie si unii dintre noi nu au parinti care au facut afaceri cu statul. Nu avem bani si nici case sau masini, trebuie sa muncim pentru ele. In fuga aceasta dupa masini si cae, uitam sa ne relaxam si sa ne distram, ceea ce este de-a dreptul inacceptabil. Viata merita traita si in tinerete, nu doar la batranete cand avem de toate.

Leave a Reply