Ai luat bacul cu nota 10? Meriti cel putin statuie

Din ce in ce mai multi copii prostuti si naivi incep sa se bata in scrisori deschise pe internet. Pentru mine e destul de amuzant, imi iau o punga cu popcron si incep sa ma uit la circ… Unii vor pe dracu, altii pe lacu, unii sunt revoltati ca vezi doamne X a indraznit sa vrea nustiu ce si asa mai departe. Mai oameni buni, voi alta treaba nu aveti de cat sa stati sa scrieti scrisori catre nimeni? Eu credeam ca dupa ce dai bacul ai admitere le facultate, poate alte examene si asa mai departe… De ce pierdeti vremea cu circul?

Ei bine, unii se simt nedreptatiti, altii revoltati, altii for sa se afirme, insa uita un lucru destul de important: faptul ca se cearta precum orbii pe net nu le va rezolva nici o problema. Sigur, internetul este o modalitate de a-ti spune oful, insa cui ii pasa? Stiu ca sunt multi care stau sa citeasca asemenea tampenii din lipsa de activitate. Unii chiar le dau importanta si scriu si ei la randul lor ceea ce cred, referitor la ce vrea X sau Y. Se intampla asta pentru ca Romania este tara perfecta pentru dezvoltarea barfei, a circului, a scandalului, a nimicului…

Scrisoare deschisa catre … cine? Frate, vedeti-va de viata si mergeti mai departe. Daca ati avut un esec incercati sa indreptati, nu sa va pierdeti vremea cu despicatul firului in 4 incercand sa tipati ca nu e vina voastra si etc… Nobody gives a shit… Oamenii serisoi nu au timp de asa ceva, nu au timp sa citeasca scrisorile unor smiorcaiti… Smiorcaitii trebuie sa isi vada de viata lor si sa mearga mai departe. Au admiteri de luat, asa ca au de munca, au de lucru. Sa stai acuma sa scrii niste tampenii cum ca meritai mai mult sau mai putin? Who cares?

Leave a Reply