Ai nevoie de animatori copii?

Cele mai frumoase petreceri ia nastere daca angajezi animatori copii

Ehe, s-au dus vremurile in care petrecerile se tineau in propriile apartamente, s-au dus vremurile in care parintii se ocupau de organizarea petrecerilor pentru copii. Astazi, totul se face cu ajutorul firmelor specializate. De ce sa te mai chinui sa organiezei pe 20 de metri patrati cand firmele dispun de spatii de joaca de sute de metri patrati unde cei mici se simt extraordinar de liberi?

Cred ca totul se rezuma la nevoia de timp liber. Parintii prefera sa externalizeze aceste organizari de festivitati si zile onomastice ale celor mici pentru ca nu au timp liber atat sa organizeze cat si sa curete dupa party. Imi aduc aminte cum se chinuiau parintii meu sa organizeze zilele mele si ale surorii mele. Iesau ca la carte, era totul ok, insa 3 zile dupa curatau continuu.

Timpul liber nu mai este o optiune pentru nimeni, asa ca parintii au nevoie de animatori copii si petreceri organizate in casele altora

Astazi, parintii moderni nu mai au timp de asa ceva, prefera sa plateasca o firma care sa se ocupe de toate aceste probleme. In acest mod, ei nu fac altceva de cat sa aduca sarbatoritul la petrecere si sa partitipe la dezordine alaturi de el fara cea mai mica retinere. Asa e cand joci in deplasare, nu iti prea pasa de starea gazonului dupa meci 😀 In schimb, cand joci pe teren propriu, te cam doar sufletul cand stii ca ai de muncit sa restaurezi o ordine de mult apusa.

Petrecerile cu animatori copii sunt cele mai reusite

Firmele care organizeaza petreceri pentru copii mai au un atu de partea lor, au angajati oameni drept animatori copii. Stim cu totii ca cele mai frumoase, reusite petreceri pentru copii sunt acelea care lasa amintiri de neuitat celor mici. Eu de exemplu nu am avut parte niciodata de o petrecere cu animatori copii. Pe vremea mea, adica in anii 90, petrecerea insemna ceva mult mai diferit si mai “linistit” fata de ce inseamna in ziua de azi. Vremea a trecut, obiceiurile s-au schimbat.

Mereu am fost de parere ca cei mici au dreptul la o copilarie fericita, de neutat. Ne putem asigura de acest lucru in momentul in care le oferim acestora amintiri pe care noi, cei in varsta, nu le-am putut avea la vremea copilariei noastre. Oferiti-le copiilor tot ce aveti, tot ce merita 🙂

Leave a Reply