Ai nevoie de saci de dormit? Afla de unde poti cumpara cei mai ieftini saci de dormit

 

Desi inca nu a venit vremea de drumetii si de petrecut timp cu cortul pe munte, cica o vorba romaneasca spune ca omul gospodar isi face vara sanie. Ei bine, daca e sa judecam dupa acest aspect, cu siguranta o sa observati faptul ca dupa ce trece sezonul, indiferent despre ce sezon discutam, totul se ieftineste. Astfel, de exemplu iarna poti cumpara saci de dormit la pret de pret de la Craimont.ro. Sunt mult mai ieftini decat vara, cand toata lumea incearca sa scape de arista soarelui si de inabuseala specifice celor 42 de grade Celsius, cate se strang in marile orase.

Daca ai de gand sa dai fuga pe la munte la vara cand atmosfera in oras va deveni irespirabila, ar trebui sa incepi de acum sa te aprovizionezi cu ustensile daca vrei sa faci o economie destul de serioasa. Din pacate, noi, romanii, nu prea dam pe-afara de mentalitate pe termen lung. Adica nu suntem in stare sa gandim dincolo de azi si maine, maxim saptamana viitoare. De-asta strainii o duc atat de bine, pentru ca fac afaceri bune pe termen lung incepand de la achizitia de masini si case si terminand cu lucrurile cumparate dupa ce sezonul este istorie.

Revenind la oile noastre, sacii de dormit sunt necesari celor care adora muntele si nu doar sa il viziteze perpedes. Va spun din propria experienta faptul ca innoptatul in natura este extraordinar. Si nu, nu o sa va manance ursul. Sau cine stie? Depinde unde mergeti :D. Eu de exemplu ma duc pe la Baile Herculane la munte si stau cu cortul pe marginea apei sau prin eventuale pesteri. Muntii nu sunt inalti, sunt exact cat trebuie pentru o temperatura destul de rezonabila pe timp de canicula. Si da, la munte veti avea nevoie de saci de dormit intrucat noaptea e frig.

Cei mai ieftini sacu de dormit nu sunt doar cei cumparati iarna, ci si cei care sunt cumparati de pe internet. Stim cu totii faptul ca in oras, preturile sunt mult mai mari fata de ce gasesti pe net din cauza costurilor si a lacomiei. Exista aceasta mentalitate  de taran prost in Romania, de a te imbuiba si de a te pricopsi peste noapte din nimic. Ei bine, nu mergeti sa cautati saci de dormit in magazinele din oras. Incepeti cautarea acolo unde trebuie, pe internet, eventual pe Craimont.ro.

Leave a Reply