Ai nevoie de spalare canapele?

Curatenia este foarte importanta atat pentru sanatatea proprie cat si pentru imaginea de sine. O veche vorba romaneasca spune “Omul sfinteste locul” si pot spune cu toata sinceritatea ca este valabila si in ziua de azi. O casa murdara si dezordonata te va pune intotdeauna intr-o postura destul de proasta, asa ca trebuie  sa avem mereu curatenia pe primul plan.

Ce faci atunci cand nu ai timp sa faci curat? Foarte multi oameni in ziua de azi se confrunta cu o lipsa acuta de timp liber. Joburile tot mai stresante si solicitante, majoritatea cu program prelungit, ne tin departe de normalitate de cele mai multe ori. In acest caz, cel al curateniei, putem rasufla usurati pentru ca exista firme care se ocupa in special de aceasta problema. Putem avea mereu o casa ordonata si curata fara sa fim nevoiti sa punem mana pe matura.

Am apelat la o asemenea firma in urma cu putin timp. Am fost nevoit sa sparg un perete pentru a inlocui un geam termopan. Geamul nou era mult mai mare asa ca am fost nevoit sa mai cioplesc caramizile. Va dati seama ca nu am scos nimic din camera si s-a umplut de praf si de bucatele de caramida. Dupa ce am pus geamul am inceput sa caut pe net o firma de curatenie care se ocupa si cu spalare canapele. Imi pare rau ca nu am apucat sa fac o poza cu canapeaua rosie ce devenise gri in doar 10 minute de cioplit caramida. Am avut ceva retineri ca va mai ajunge vreodata la acel rosu, insa aici intervine avantajul unei firme de curatenie profesionala. Oamenii au venit cu aparate moderne si au rezolvat problema fara batai de cap. Se pare ca nu sunt singurul smintit care s-a apucat sa sparga pereti cu mobila inauntru.

Ma bucur ca tehnologia a evoluat atat de mult, incat sa ne permita sa scoatem o canapea de sub daramaturi, sa o spalam desi stim cu totii din ce material este facuta, apoi la final sa arate ca noua. Intr-un fel, este ceva normal. Am spus intotdeauna faptul ca tehnologia are rolul de a-ti usura viata si de a te ajuta. Faptul ca exista tehnologie pana si pe nisa curateniei nu e nimic ciudat. Unii patroni au inteles faptul ca investitia in tehnologie, pe termen lung, are numai avantaje si asa ar trebui sa gandim cu totii. Stiu ca traim in Romania, tara in care oamenii vor sa investeasca azi un leu si maine sa scoata cinci, insa e nevoie si de realism.

Leave a Reply