Ai nevoie de un transport colete Spania? Iata cum poti trimite ieftin si rapid colete de toate felurile in Spania

Munca in strainatate inseamna de multe o instrainare de familie si de prieteni si este genul de compromis pe care trebuie sa il facem daca avem pretentia sa ne indeplinim visele sau daca vrem ca al nostru copil sa creasca fara lipsuri. Cei care am crescut in anii 90 sau mai inainte stim ce inseamna sa nu ai si sincer va spun, daca as avea un copil , mi s-ar rupe sufletul sa stiu ca nu-i pot oferi tot ceea ce isi doreste.

Copilul trebuie sa creasca fara lipsuri si fara sa auda “nu se poate” sau “nu avem bani” din partea parintilor. Eu unul am auzit de prea multe ori treaba asta in copilarie ca sa fie una fericita si bineinteles ca as fi in stare sa fac acest compromis, sa apuc calea strainatatii astfel incat celui mic sa nu-i lipseasca nimic.

Care sunt cele mai intalnite probleme in expedierea coletelor din strainatate catre tara si invers

Cei care lucreaza in strainatate cu siguranta mai trimit acasa ceva colete pentru cei dragi si de multe ori au avut parte de neplaceri. La fel si cand au trimis celor aflati in strainatate ceva din Romania. Printre cele mai mari probleme care se pot intampla in lumea aceasta a celor care transporta colete international, amintim:

  • Coletele ajunse la destinatie sunt avariate
  • Coletele ajunse la destinatie sunt rupte si din ele sustrase obiecte
  • Coletele nu ajung la destinatarul de drept, sunt incurcate
  • Coletul nu ajunge la destinatar deloc
  • Taxele sunt foarte mari la expediere
  • Taxele sunt platite de doua ori, prin santaj, inca o data la sosirea coletului

Cei care doresc sa evite asemenea probleme mai ales cand e vorba despre un transport colete Spania unde distanta e foarte mare si toate cele intamplate mai sus se pot intampla, mergand pe neglijenta, nesimtire, hotie si santaj, trebuie sa apeleze la o firma serioasa in domeniu precum Nick Trans. Cei care asteapta coletele le asteapta cu cel mai mare drag stiind ca vin de la persoanele iubite din tara. La fel si cei care le asteapta in tara.

E pacat sa lasam pe altii sa isi bata joc de lucrurile noastre care ajung prin alte buzunare, nu la cei dragi. Folositi intotdeauna transportatori seriosi pentru a trimite colete pe distante asa lungi. Nu va lasati pacaliti de preturile mici pe care le au cei cu microbuze sau cei care fac curse ocazionale. Nu aveti nici cea mai mica garantie din partea lor.

Ma gandesc de multe ori la faptul ca cei care muncesc afara trudesc din greu sa poata trimite in tara cel colet pe care familia il asteapta cu mare drag. E bine sa ajunga intreg, in siguranta deplina in tara si acest lucru nu se poate intampla de cat in cazul in care apelati la un transportator serios.

Leave a Reply