Ajuta sanatatea mersul la sala?

Ei bine, exista multa lume sedentara in Romania. Cam prea multa lume sedentara as putea spune. Salile de fitness sunt pline cu oameni care au inteles ca au nevoie de o schimbare in viata lor. Atunci cand te ingrasi, organismul se imbolnaveste treptat si e un lucru stiut de toata lumea ca obezii sufera de diverse afectiuni adiacente kilogramelor in plus pe care le poarta zilnic. Trebuie schimbat stilul de viata, regimul alimentar si bineinteles, trebuie miscare.

Verisoara mea din capitala a reusit sa slabeasca in 6 luni destul de mult, ajutata ce-i drept si de ambitie, motivare si luciditate + constiinta. Mersul la sala a devenit o placere mai ales daca a avut in preajma o sala de fitness in Tineretului. Cei care locuiesc in Bucuresti isi dau seama despre ce vorbesc. Acel cartier intotdeauna a fost putin ingramadit si destul de sufocant. E bine sa le ai pe toate la indemana atunci cand vrei sa ai rezultate notabile in materie de slabit si pot spune ca sunt destule sali de fitness in Sectorul 3.

Celor carora nu le place trasul de fiare pot sa incerce sa practice un sport. De exemplu, mie mi-a placut intotdeauna tenisul. E al doilea sport in preferintele mele dupa sariturile cu schiurile. Daca sarituri cu schiurile nu am cum sa practic, un teren de tenis mai gasesc pe ici pe colo. Ne limitam si noi la ce avem pana la urma caci atata timp cat facem miscare, totul e ok.

Trebuie sa incercam intotdeauna sa ne schimbam in momentul in care sanatatea se deterioreaza. Greutatea este primul semnal de alarma care ne atentioneaza ca ceva nu e in ordine si ca facem ceva gresit. Nepasarea si indiferenta nu sunt o solutie.

Leave a Reply