Altceva de la Miniprix

Miniprix a reusit de-a lungul anilor sa isi creeze un renume in domeniul vanzarilor online. O echipa foarte bine construita cu obiectiv spre progres si spre dezvoltare a reusit sa duca la nivelul urmator ideea de vanzari online.

Priveam in urma cu cateva luni niste clipuri pe Youtube care aratau locul in care se ambalau comenzile. Semana ceva cu Emag ca si dimensiune si cu siguranta nu au fost asa dintotdeauna. E vorba doar de viziune si dorinta de a reusi, combinata cu oamenii potriviti la locul potrivit.  Cam asa merg lucrurile in domeniul privat, nepotismele nu exista si nici incompetenta. Autoritatile statului ar trebui sa ia exemple de la astfel de firme care reusesc sa se impuna pe piata intr-o perioada de criza in care somajul atinge cote maxime in anumite judete precum Mehedintiul…

Chiar stateam si ma gandeam cum ar fi ca totul sa mearga ca la Miniprix. Toate agentiile statului sa dea inainte si sa se dezvolte in loc sa dea inapoi. Povesteam intr-un articol trecut despre cum aveam eu in 2008 salariu 800 de lei iar acum in 2014 am 700 de lei. In domeniul privat ce afacere aveti impresia ca ar fi rezistat unei asemenea performante negative?

Miniprix a inceput sa vanda si alte produse in afara de haine, prin diverse parteneriate cu firme de cosmetice, inclusiv cele pentru par (tratamente impotriva caderii parului sau ceara de par. Asta fiind doar o parte din gama de cosmetice care au aparut pe site.  Preturile sunt bune, iar calitativ discutand nu as avea niciodata motive sa ma indoiesc daca e sa consideram ca merg pe aceeasi idee ca si cu hainele. Dupa aproape 25 de comenzi inregistrate pe site-ul lor, eu personal nu am nimic de reprosat. Am avut cateva probleme legate de marime sau de indisponibilitatea in stoc insa s-au rezolvat cu cea mai mare rapiditate fara nervi si fara stres. Chiar mi s-a parut ca am avut parte de una intre cele mai bune colaborari.

Leave a Reply