Altul ca Dem Rădulescu, nu se mai naște

Fraților, eu cred că altul ca Dem Rădulescu nu se mai naște. Pe bune… Am văzut o schiță de-a lui intitulată „În tren”… Nici acum nu pot să realizez ce comedie de calitate se făcea cândva. Da frate, pe vremurile alea căcăcioase pe care toți boșorogii le bârfesc și la latră pe la șah și table prin parcuri. Exista comedie de calitate, cu toată constrângerea socială și cu tot comunismul acela.

Eu unul ador filmele astea românești, inclusiv schițele de 5 – 10 minute care au fost trase înainte de 1990. Sunt foarte bune, actorii sunt fantastici, nici nu se compară cu cei din ziua de azi. De fapt, în România nu prea mai sunt actori deloc, pe la Teatrul de Comedie mai sunt câțiva de genul Bendeac dar mai mult de atât, nu mai există mai nimic.

Schița În tren este una dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată, ce înfățișează personaje românești, glas românesc. Mi se pare că Dem Rădulescu înfățișează perfect caracterul unui cocalar modern din ziua de azi. Atât de mult tupeu dar nu grosolan și nu vulgar, nu am văzut la nimeni până acum. De fapt nu cred că ar fi bine să  compar omul acesta cu un cocalar modern, cocalarul modern nu poate să vorbească dacă nu scoate pula din gură de cel puțin 3 ori pe minut.

Aveți jos clipul cu pricina, sunt curios dacă o să vă placă. M-aș bucura de ceva feedback așa că nu ezitați să-mi lăsați un comentariu să-mi spuneți cum vi s-a părut.

Leave a Reply