Am ascultat si cea mai buna formatie nunta

Iubesc nuntile si de aceea ori de cate ori mi se iveste ocazia nu ezit sa ma prezint la una. Aveam o perioada de timp in care mergeam cu inca doi prieteni si cautam restaurantele la care aveau loc nunti, dar obligatoriu trebuia sa fie prezenta o formatie nunta, am invatat astfel ca acele nunti au un farmec diferit. Dansam ne distram alaturi de miri, le urma casa de piatra, le lasam si un mic cadou si apoi plecam.

Nu ne interesa mancarea sau ceva, noi ne duceam doar pentru muzica, in ultima perioada am renuntat, pentru ca timpul nu ne mai oferea atat de multe sanse, cu toate acestea ma mai duc la prieteni sau cunostinte.

Acum ceva timp am avut ocazia sa intalnesc formatia Bucuresti pur si simplu am ramas uimita, era printre cele mai bune formatii pe care le intalnisem la nunti si credeti-ma ca sunt o fire foarte mofturoasa. Mi-a placut foarte mult modul in care ne-au atras la dans la jocuri.

Formatii nunta Bucuresti sunt cu miile, daca nu ma insel, dar putine reusesc sa aiba aceeasi veselie si acelasi entuziasm si la ceea de a 1000 petrecere, nu toate au sansa sa multumeasca trei generatii in acelasi timp.

Aceasta formatie nunta Bucuresti mi-a dovedit ca inca se poate, ca si cei tineri mai pot asculta melodiile realizate cu ani in urma, daca ele sunt cantate de persoane care pot transmite starea de spirit si celor din jur.

Asa cum am mai spus formatii nunta sunt multe, dar noi trebuie sa stim sa o alegem pe ceea mai buna, daca doriti mai multe informatii despre ei sau despre tot ceea ce au facut de cand s-au lansat pe piata puteti sa vizionati videoclipurile de la ei de pe pagina. Veti intalnii atat melodii vechi cat si melodii noi.

Leave a Reply