Am cumparat produse ieftine si bune de la Calvita

Exista foarte multe controverse legate de remediile naturiste, de suplimentele alimentare naturale si in general de tot ce tine de medicina alternativa. Trebuie sa intelegem un simplu lucru: atata timp cat medicina traditionala va fi o afacere extraordinar de profitabila pentru unii, exista toate motivele din lume sa se incerce punerea in umbra a alternativelor. Pai sa ne gandim in primul rand la lantul medici – farmacii. O sa vedem ca exista acolo o increngatura de interese greu de doborat.

Industria farmaceutica este una dintre cele mai puternice industrii de pe glob la ora actuala. Desi exista multe voci care atesta faptul ca aceasta refuza sa concepa medicamente care sa vindece bolile incurabile, nimeni nu confirma. Sincer sa fiu, si mie mi se pare deplasata ideea de a “nu putea” sa conceapa ceva leac pentru cancer sau HIV. Daca te gandesti logic, ce e mai simplu? Sa tratezi sau sa vindeci? Eu cred ca niciodata nu vor face leacuri pentru asemenea boli, e mult prea profitabil sa vinzi medicamente unor oameni disperati, care oricum sunt dispusi sa isi vanda si casele pentru a incerca sa se vindece. Banul invarte lumea din pacate.

Medicii pe alta parte, in intreaga lume, au interesul sa tina in sfera lor bolnavii. Fiecare bolnav este un client indiferent de locul in care se fla. Medicina incepe sa devina un serviciu prin clinicile private ce incep sa apara ca ciupercile dupa soare. Daca toti se vor indrepta catre medicina alternativa, naturista, ei vor avea de suferit destul de mult. Cred ca stim cu totii ce inseamna sa mergi la medic in Romania si chiar in strainatate. Daca in Romania nu ai certitudinea ca te vei vindeca, in strainatate oamenii sunt mai seriosi oleaca, nu e cu “treaca mearga” ca la noi.

Am cumparat produse ieftine si bune de la Calvita din curiozitate. Am optat pentru niste suplimente pentru daily use ca sa vad ce diferenta este intre cele din farmaciile medicinii normale si acestea. Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca mi s-au parut putin mai bine cele de la Calvita. Stim cu totii ca retetele pentru medicamentele vandute in Romania nu se respecta, asa ca e ceva normal… Bine, nu zic ca nu se respecta toate retetele, insa marea majoritate a medicalentelor de pe rafturile farmaciilor nu prea corespund. Pai cati nu am cumparat un algocalmin si am observat ca nu isi face efectul? E clara ideea, nu? Asa si cu aceste produse naturale alternative. Sunt bine concentrate si din aceasta cauza par mai bune. Cei care le vor incerca isi vor putea da cu pararea, insa cu siguranta alternative nu ar exista daca cele din traditionale ar da rezultate.

Leave a Reply