Am cumparat un aparat de ras electric Philips

De ani buni obsinuiesc sa ma rad clasic, cu spuma, gel, pasta, am incercat tot ce zboara si se msica in materie de barbierit traditional. Cu toate acestea, nu am gasit nimic care sa ma ajute in lupta cu iritatiile. De fiecare data cand ma barbieresc ma irit destul de tare indiferent ce folosesc si credeti-ma ca nu folosesc apate de ras de unica folosinta cu 1 leu.

Am cumparat un aparat electric pentru barbierit de pe philips.ro si dupa prima saptamana vin si cu concluziile. In prima instanta am cam scapat de iritatii ceea ce este cel mai important. Daca ma intrebati modelul, acesta este. Multi or sa spuna: “Aoleu ai luat-o razna, ai dat aproape 500 de lei pe un aparat de barbierit”… Da, am dat atatia bani si cred ca e o afacere destul de buna din doua motive.

  1. Am scapat de problema cu iritatiile si cu taiatul
  2. Un astfel de aparat te tine 5 ani fara probleme. In 5 ani cred ca depasesc 500 de lei cu aparatele de ras clasice cu rezerve, geluri, toate cele. E o investitie destul de buna.

In plus, ca si avantaje, aparatul de ras electric poate fii folosit oriunde oricand. Nu ai nevoie de apa, chiuveta, pasta de ras si asa mai departe. E mult mai confortabil de folosit si destul de eficient. Bineinteles ca nu rade la fel de bine ca lama, am fi absurzi sa credem asta, insa in functie de pielea fiecaruia, acest tip de aparat de barbierit electric poate sa fie o solutie destul de buna.

E destul de important sa ai un ten cat mai putin iritat pentru ca pana la urma toate aceste iritatii lasa urme. Te iriti azi, maine, poimaine si tot asa chiar daca exista balsamuri pentru calmare si etc. Trebuie sa folosim o solutie care sa ne permita sa avem un ten cat mai ingrijit si cat mai sanatos. Sa nu mai zic de vesnicile taieturi care apar atunci cand folosesti un aparat de ras clasic cu lame.Taieturile sunt foarte inestetice si destul de incomode, dureroase.

Aparatele de ras electrice Philips sunt ceea ce ai nevoie daca te-ai saturat ca si mine de iritatii si de probleme. Merita fiecare ban si nu o spun doar ca sa laud marca sau brandul.

Leave a Reply