Am cumparat un regulator presiune aer de la tehnovest

Atunci cand locuiesti intr-un oras mic de provincie, parca esti legat de maini si de picioare atunci cand vine vorba de achizitionare de echipamente profesionale. Sa te fereasca Cel de Sus sa ai nevoie in Severin de un regulator presiune aer, ca esti in pom. Saptamana trecuta am fost impreuna cu unchiul meu sa cautam uniul pe la magazinele din oras. In prostia, noastra, chiar ne imaginam ca cineva chiar vinde asa ceva prin oras. Asta e, cine se arde cu ciorba sufla si-n iaurt.

Regulatorul de presiune buclucas

Am pornit dimineata la prima ora sa cautam acest regulator de presiune. Am luat absolut tot ce inseamna magazin nealimentar la intrebari. Am mers pe idee ca nu stii de unde sare iepurele si reusesti intr-un final sa te intorci acasa cu ceea ce-ti trebuie. Din pacate, nu a fost asa. S-a intamplat exact ceea ce ma temeam eu dis de dimineata, adica pierdem jumatate de zi si ne vom intoarce acasa cu mana goala. Unchiul meu si acum zice ca eu sunt de vina, ca am fost gura sparta si am cobit.

Severinul e mort din punct de vedere industrial

Daca stam sa ne gandim putin, totul e logic. Intr-un oras mic de provincie precum Severinul, nu au cum sa existe asemenea distribuitori de echipamente tehnice profesionale pentru ca nu exista industrie in judet. Daca nu exista firme care sa foloseasca aceste echipamente, normal ca nici distribuitorii nu le aduc in magazine. Ce sa faca cu ele? Sa stea cu ele in raft 4 ani de zile pana vin eu cu unchiul la subtioara sa le cumparam? Nu, orasul este bantuit de legea lui ieftin si mult si de lucrul de mantuiala. Nu exista o cerinta pentru asemenea echipamente in acest oras din pacate si iata rezultatul.

Am gasit un regulator presiune aer de la Tehnovest

Salvarea noastra a venit bineinteles de la internet. Am cumparat un regulator presiune aer de la tehnovest. Cand am ajuns acasa l-am luat pe unchiul meu si ne-am pus la calculator. Am admis de comun acord ca suntem doi fraieri care au ars gazul de pomana in oras si ne-am pus sa cautam pe net. Am gasit indata regulatorul de care aveam nevoie si am facut comanda. Marti la prima ora a venit si coletul caci asa e in Romania, magazinele lucreaza sambata dar nu lucreaza curierii. Daca comanzi ceva vineri dupa-amiaza sau sambata, esti nevoit sa astepti 3-4 zile pana iti vine coletul.

Coletul a ajuns dupa cum spuneam marti si totul a fost in regula, calitate si toate cele. Nu au fost probleme, pretul a fost corect. Si acum stau cu unchiul meu si ne gandim cat de fraieri am fost atunci cand am pierdut vremea in loc sa comandam din oras. Asta cred ca e prima lectie pe care o inveti atunci cand nu ai in obicei sa folosesti internetul pentru a rezolva problemele de zi cu zi.

 

Leave a Reply