Am investit in imaginea mea cu ajutorul Heylux Iasi

Heylux Iasi este un studio de videochat minunat din Iasi, studio care ajuta multa lume, in special femei, sa-si vada visele implinite in cele din urma. Nu este vorba ca este vreun fel de Mos Craciun, dar acest studio de videochat face angajari incontinuu si reuseste sa suplineasca lipsa altor locuri de munca pe alte domenii in judetul Iasi. Chiar daca este vorba despre videochat, munca nu se diferentiaza foarte tare de cea a lucrului in domeniul modeling-ului de exemplu. Tot asa, aici se fac angajari prin interviuri, pe baza prezentei tale fizice, a infatisarii, dar si a cunostintelor tale de limbi straine si de experienta pe care o ai sau nu in munca.

 

Heylux Iasi este studioul viselor indeplinite a oricarei iesence si nu numai. Am intalnit aici colege moldovence de peste Prut, bucurestence care s-au minunat de luxul de aici si de conditiile minunate, colege sucevence care erau mai aproape de casa, dar si fete ce apartineau de mediul rural si care isi doreau mai mult pentru ele si de la viitorul lor. Nu pot zice ca toate sunt frumuseti rapitoare, nici macar eu nu ma pot cataloga asa (acum depinde de vorba ca frumusetea e in ochii celui care priveste), dar toate am reusit si incercam sa trecem peste complexe si sa muncim in continuare pentru a ne oferi aspectul care ne place cel mai mult.

 

Eu, de exemplu, dintotdeauna mi-am dorit sa am buze mai mari si nu am dorit sa merg pe la nu stiu clinica privata de operatii estetice din zona si nici din tara chiar, pentru ca nu am 8incredere in oricine, de aceea am adunat bani si am mers sa imi fac injectii cu acid hialuronic tocmai in Turcia. Da, stiu, acolo e nevoie de pasaport ca sa treci, ceea ce eu nu aveam, este nevoie de bani si de cineva care sa mearga cu tine ca sa te ajute in tot demersul tau. Binenteles ca nu puteam sa apelez la parinti sau sa le spun de planurile mele, asa cum acestia nu stiau nici de jobul meu la Heylux Iasi, insa am vorbit cu o colega de la studio sa mearga cu mine si sa ma ajute in toata aceasta treaba. Intr-un fel, aceasta escapada noi am privit-o ca pe o vacanta, in special ea.

 

Banii ni i-am asigurat muncind vreo jumatate de an sau chiar mai putin la Heylux Iasi, concediul ni l-am luat impreuna la fel, pentru ca am vorbit din timp cu 9managera Heylux care a fost foarte calda si deschisa la auzul dorintei mele, iar in urma cu un an am mers in Turcia in sfarsit pentru a-mi vedea visul implinit: niste buze mai mari si mai carnoase, dar nu exagerat de mari si in concordanta cu chipul meu. Specialistii de acolo m-au ajutat foarte mult, mi-au recomandat ce si cum si in momentul de fata nu ma mai uit la doua rame miscatoare cand ma uit in oglinda, ci la niste buze frumoase si perfect echilibrate cu care atrag atentia mereu.

 

9 Comments

  1. Ioana June 24, 2015
  2. Iustina June 24, 2015
  3. carolina June 24, 2015
  4. Ingrid June 24, 2015
  5. MAria June 24, 2015
  6. Renata June 24, 2015
  7. Roxana June 24, 2015
  8. Geta June 24, 2015
  9. Delia June 24, 2015