Ambitii cu gaz ieftin

Noua moda de a te da mare atunci cand ai afacere cu GPL : ca sa demonstrezi ca esti cel mai tare din parcare lasi pretul cu 50 de bani fata de ceilalti. Astazi pretul unui litru de GPL este 2.49 de la 2.99 cat era acum 2 zile.

Care sunt urmarile? Pai nimeni nu are de castigat. Nici patronul care vinde fix pula, fara profit, nici angajatul adica eu, care vand mii de litrii si implicit obosesc mai mult si mai rapid pe aceiasi bani.

Dupa 2 zile de combustibil ieftin, lumea si-a facut plinul si prin statie bate vantul. Nici pe departe vanzarea de ieri sau alaltaieri. Deci? Ce sa mai castigi? I-ai umplut pe toti taranii de gaz ieftin. Au facut plinurile ca spartii de frica sa nu piarda “oferta”, si acum stau si ma uit.

Cred ca cineva a pierdut din idee faptul ca numarul masinilor pe gpl din oras este oarecum limitat, iar oamenii care folosesc gpl-ul nu sunt tocmai ecologistii lu peste prajit, din contra sunt oameni saraci. Degeaba faci 2.5 lei un litru daca omul are 30 de lei toti banii, din care trebuie sa bage gaz si sa cumpere si paine…. observ saturatie printre zgarciti si nepasare printre saracii care oricum nu ar fi facut plinul, ca nu au cu ce.

Lipsa de logica si ambitii.

Leave a Reply