Ana are pantofii de dama ieftini de pe Modlet.ro

Nu mai este de mult un secret ca femeile sunt innebunite dupa pantofi. Toate doamnele si domnisoarele cauta pantofi de dama ieftini, frumosi si de buna calitate. Asa s-a intamplat si cu Ana, care s-a declarat intr-o seara o dependenta de pantofi de dama  si a inceput a doua zi sa caute magazine cu preturi avantajoase.

in sezonul cald doamnele sunt elegante si rafinate

A cautat intai prin cartierul in care sta, dar gasea:

  • Magazine cu preturi bune, dar cu marfa confectionata din materiale care nu ar fi rezistat mai mult de o luna
  • Magazine ce ofereau pantofii de dama foarte frumosi, dar preturi exagerate
  • Magazine cu preturi mari care nu ofereau nici calitate, nici design si nici pantofii in trend. Practic pretul nu era justificat prin nimic

Asa ca, dupa un timp, si-a largit orizontul si a inceput sa caute pantofii prin mall. Dupa o zi prin mall s-a lasat batuta, pe langa faptul ca nu a gasit nimic pe gustul ei, a obosit-o foarte tare si aglomeratia de acolo. Asa ca si-a propus sa poarte doar ceea ce are ea in dressing, insa, cand a deschis usile dulapurilor a realizat ca nu are nici macar o pereche de pantofi in trend. Toate modelele erau ori prea elegante, ori prea casual, ori deloc pe gustul ei. A gasit acolo pantofi de pe vremea studentiei, intr-adevar frumosi, dar un model prea invechit.

Cum a gasit Ana pantofii de dama potriviti, ieftini si cu un design in trend?

La birou toate colegele Anei purtau pantofi din ultimele colectii si se laudau cu faptul ca i-au achizitionat si la preturi mici. Intrebarea Anei a fost: „De unde?”, dar nimeni nu voia sa-si spuna secretul. Asa sunt femeile, vor sa aiba doar ele, mai ales daca este vorba despre pantofi ieftini.

Toate astea pana intr-o Vineri cand Ana a iesit in oras cu cea mai buna prietena care i-a spus de unde isi achizitioneaza toata lumea pantofii de dama, chiar si barbati pentru a-i oferi cadou. Ana si-a repetat pana acasa „Modlet! Modlet.ro! Modlet.ro”, ii era teama sa nu uite denumirea.

Pantofii de dama ieftini erau doar la un click distanta!

Astfel Ana a aflat de magazinul online care ofera pantofii de dama ieftini si de buna calitate. Prima data si-a luat o singura pereche de pantofi de dama printr-o comanda online ca sa testeze si sa vada cu ochii ei calitatea acestor perechi de incaltaminte ieftine. Intr-un timp scurt pantofii i-au ajuns, erau rosii si stralucea materialul atat de bine incat Ana a intrat din nou pe Modlet.ro si si-a achizitionat pantofii de dama din cele mai noi colectii.

Astazi Ana are foarte multe perechi de pantofi de dama si, spre deosebire de colegele ei, le spune tuturor de unde isi cumpara pantofi ieftini si de calitate superioara.

Fii ca Ana, cumpara pantofi de dama de pe magazinul online Modlet.ro. Toate dorintele pe care le-ai avut ti se vor indeplini, fie ca iti doresti pantofi in trend sau pantofi comozi pe Modlet.ro gasesti orice model cauti. Nu-ti sta in cale decat un singur click!

One Response

  1. Dragos June 8, 2016

Leave a Reply