Anemonacom – furnizorul de incredere numarul 1

Toata lumea o sa ma intrebe acum ce furnizeaza Anemonacom… Ei bine, este un furnizor pentru cei care au o afacere in domeniul copy – shop-urilor. Cu siguranta fiecare dintre noi am fost macar o data intr-un copy – shop, am avut nevoie sa tragem ceva la xerox sau sa plastifiem documente, sa indosariem lucrari de diploma sau chestii de genul. Copy – shop – ul este “magazinul” unde putem face aceste treburi.

Anemonacom este furnizorul numarul 1 din Romania in materie de echipamente si utilaje Copy-shop. Cei care si-au deschis o afacere in domeniu, cu siguranta au intampinat probleme in momentul in care au avut nevoie de echipamente moderne pentru ca ma uit de exemplu in Severin… Nu exista furnizori locali de echipamente profesionale pentru orice domeniu, nu doar copy-shop. E imposibil sa gasesti la magazinele locale sau hipermarketuri calitate…

Anemonacom furnizeaza calitate, am fost convins de acest lucru in urma cu cateva luni cand un amic a decis sa isi deschida un copy-shop in Severin. Bineinteles ca nu a gasit aparatura, hartie sau consumabile in oras… A decis sa fac comanda pe internet de cat sa mearga la Craiova sau Timisoara unde exista furnizori de renume. A fost o decizie buna pentru ca nu avea nici timp nici chef sa bantuie prin alte orase fara sa fie sigur ca va gasi pana la urma ceea ce cauta la un pret bun. Aici intervine internetul… Stai acasa, gasesti aparatele necesare, dai cateva telefoane si ai rezolvat problema. Intr-o lume din ce in ce mai tehnologizata, internetul isi face treaba de minune.

De ce spun ca Anemonacom este furnizorul numarul 1 de astfel de echipamente? Am fost surprins de modul in care au livrat comanda prietenului meu. Nu e lucru simplu sa multumesti clientii, mai ales intr-o tara precum Romania, unde clientul e sucit iar magazinele online isi cam dau in stamba atunci cand vine vorba de calitatea serviciilor oferite. Din fericire, Anemonacom este un furnizor de top, atribut primit in urma finalizarii impecabile a unei comenzi destul de serioase. Am cumparat mult de pe internet si cel putin pentru mine, furnizorii de top sunt aceia care sunt capabili sa duca la bun sfarsit o comanda intr-un timp cat mai rezonabil, intr-un mod cat mai impecabil. Toata lumea trebuie sa fie multumita, si furnizorul si clientul.

Leave a Reply