Ar merge un mic cadou înainte de concediu?

Concediul este cu siguranță cea mai așteptată perioadă a cuplurilor, măcar a celor care reușesc să-și ia în aceeași perioadă pentru că munca la patronii din România poate să ofere de multe ori surprize. Nu puțini sunt cei care nu pot să-și ia concediu din cauza patronilor sau sunt forțați să-l ia doar într-o anumită perioadă, din păcate. Dar dacă reușești să-ți iei concediu împreună cu iubita sau cu nevasta ta, nu ar fi mai frumos să-i oferi un mic cadou înainte de plecare? Să rămână așa ca amintire. Mă gândeam la ceva de genul ceasuri damă Ceasmania sau asemănător.

Eu unul am ajuns la concluzia că oricum dăruim prea puțin și cred că ar fi o idee destul de bună să mai facem un gest frumos în afara zilelor onomastice și în afara sărbătorilor legale precum Crăciun sau Paște. Un cadou este modul fiecăruia de a arăta recunoștință și respect pentru cineva anume. Eu întotdeauna fac cadouri fără o importanță specifică, nu trebuie să fie Valentine’s Day ca să spui un sincer Te Iubesc, nu trebuie să fie Crăciun ca să faci un cadou frumos cuiva cui consideri tu că merită.

Concediul este unul dintre puținele momente din an pe care cuplurile le petrec împreună și dacă stau mai bine să mă gândesc, cred că e mai mult timp decât adunate Crăciunul și Paștele pentru că atunci când lucrezi la patron, nu mai ai cele 3 zile de Crăciun sau Paște, ai una singură, maxim două în care oricum nu apuci să faci mai nimic. Trebuie profitat la maxim de zilele libere alături de cei dragi iar concediul este de departe cea mai bună perioadă.

Dacă reușiți să vă luați un concediu amândoi în iulie sau august, cu siguranță veți avea parte de amintiri de neuitat care pot culmina cu un cadou foarte frumos pentru ea. M-am referit la ceasuri pentru că denotă eleganță și feminitate iar cel puțin sexul feminin nu a încetat să folosească niciodată aceste accesorii. Bărbații într-adevăr le-au mai abandonat din cauza lipsei de utilitate, însă femeile încă le îndrăgesc. Așa că dacă vreți să aveți parte de un concediu de neuitat, faceți un cadou special persoanei iubite.cadou

One Response

  1. Dragos July 26, 2016

Leave a Reply