Arata-i ca merita

Traim niste vremuri in care afectiunea incepe sa capete o forma diluata, atat la femei cat si la barbati. Femeile au inceput sa devina reci si insesnibile, iar barbatii nepasatori. Parca s-a napustit deasupra noastra un nor de neincredere si de superficialitate, datorita caruia oamenii uita sa se mai iubeasca in adevaratul sens al cuvantului.

Emotia incepe sa dispara la fel ca si afectiunea. E greu sa simti ceva daca nu ai mentalitate, daca nu ai sufletul conectat la sentimente. E greu sa mai daruiesti unei femei buchete cu flori, caci nu se vor mai bucura de ele. Nu vreau sa generalizez, insa marea majoritate a femeilor sunt destul de materialiste si slab ancorate in sentimentul de reverie numit cultural: romantism. Greu mai gasesti o femeie care sa tresara atunci cand primeste un dar atat de neinsemnat material precum o floare. Neinsemnat material, insa plin de o incarcatura sentimentala de nedescris.

Atunci cand ai reusit sa gasesti o femeie amatoare de flori, poti sa o surprinzi in moduri din ce in ce mai deosebite. Au aparut firme care se ocupa cu livrare de flori la domiciliu, la persoana. Pai sa ii trimiti niste ciclame si cu siguranta ai cucerit-o.

Stateam si ma intrebam care este sansa sa intalnesti o fata de casa. Adica sa stie sa gateasca, sa nu umble prin cluburi, sa nu aiba anturaj dubios si prietene pitipoance sau curve. Societatea din ziua de azi e atat de schimbata fata de cea din 90 din punct de vedere al caracterului, incat nu stii ce sa mai crezi. Foarte putine femei cunosc bucataria, insa foarte multe petrec ore bune aranjandu-se in fata oglinzii sau la cafea cu prietenele. Oare ce or sa faca atunci cand se vor marita? Va veni un moment cand vot trebui sa aiba grija de o casa. Cum vor face?

Leave a Reply